[ליצירה]
תודה כוכב, אני מניחה שאין ברירה... מנסה לקבל את מילמולי באהבה...
סתיו-
אני לא חושבת שהבנתי את ההערה. ה"את" מנוקד בצירה. זה ברור יותר? או שעדיין...?
דעה-
זה או שמתחברים להרגשה, או שלא. אין על מה להתנצל.
הדס וכולם-
תודה.
[ליצירה]
סליחה על ניצול השיר למטרות אחרות,אבל:
מחר,יום רביעי,כ"ג תמוז(,7\19 )יתקיים מפגש צורה בגן הורדים שבירושלים (ליד הכנסת)בשעה 18:00
אנא אשרו הגעתכם במהירות האפשרית (עוד הערב)
כדי שלא נאלץ לבטל את המפגש...
(לאישור הגעתכם בפורום:כשנכנסים לחלון שנקרא "פורום" כתוב בתחתית העמוד "הודעות אחרונות בפורום"-הכנסו לקישור של "מפגש גיוס" בעמוד 2.)
[ליצירה]
חחחחחחחחח אני מדמיינת אותך אומר את זה , בקול שצריך לומר, וקשה לי לא לצחוק! כוכב, אתה ועולם הפשע לעולם לא תתחברו וטוב שכך! המממ
להזהיר אותו קודם? אבל כוכב, להגיד לו "י'שך פנים יפות" לא רלוונטי אין לו ראש. זו עיקר הבעיה שלו. אילו היה לו ראש והיה תופס את משמעות קיומו, כבר מזמן היה תולה את עצמו, או בוחר מוות איטי יותר אפילו, בשביל לסבול בדרך... לא?
[ליצירה]
בדרך כלל איני נוטה לתקן כי בעצמי קטונתי, אך הרגשתי שיש לי כאן שני "אינו" מיותרים שמפריעים לי לזרימה של היצירה ואולי אני טועה, כרצונך.
לדעת לקבל את הטוב.
האילן הצוחק בגשם,
אינו מיצר על גשמי האתמול,-
דואג על גשמי המחר.
לדעת להרפות.
הנהר השוטף, אינו עוצר זרימתו
לברור אבנים קטנות בדרך,-
אינו יוצר מעגלים סביב עצמו.
כך נראה לי, אך משעשיתי את זה, האינו בבית השני, זה שמתיחס למעגלים אולי כן במקומו... בלבלתי את עצמי. לשיקול דעתך.
בכל מקרה, נפלא! אהבתי ביותר והפנמתי!
מקווה גם ליישם...
[ליצירה]
השיר הזה הוא כמו חץ ישיר לתוך הלב. הפאנץ' חזק וצורם כל כך.
הניגודיות הזו שבין ים, קונכיות וכל עולם האסוציאציות המוכר והשליו אשר מופיע כאן בצורה כל כך אחרת ולא צפויה.. הצלחת להפוך לי ת'בטן...
חזק מדוייק וטוב.
[ליצירה]
אני יכולה להכביר מחמאות על צורת הכתיבה, על השפה על צורת ההתבטאות וכו' וכו' אבל את האמת, הכל כל כך מתגמד אל מול האמת, הכאב, הצריבה הזו שהצלחת להשאיר בגרוני..
יפה,
וכואב
ויפה.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
נעמה יקרה, כבוד לי להגיב ראשונה ליצירה הכל כך עוצמתית הזו ומצד שני אני תוהה איך לא הגיבו עד עכשיו.
קראתי אותה ועדיין קוראת שוב שוב והיא צובטת. כואבת. לא. זה הרבה יותר עמוק, היא מכווצת משהו בפנים, טעם מוכר...
השורה האחרונה מעט לא הסתדרה לי, התסברי את אוזני/עיני?