[ליצירה]
ואי, בועז, תודה שהעלת את הקסם הזה לחיים.
כוכב, אני לא יודע איך היא חמקה ממני...
זו יצירה פשוט מרטיטה בעיני. מצלול נפלא, משמעות עמוקה וחזקה, כמו תמיד, אתה פלא!
[ליצירה]
לא בא לי להגיד שאת כותבת נהדר. לא בא לי להגיד שאת מוכשרת, לא בא לי לנתח את היצירה כיצירה וכמשהו נכון או לא נכון. כל כל המלל המיותר הזה כל כך עקר.
היא פשוט אמיתית, אמיתית ופשוטה. כל כך כואבת,
הגדלת להוציא מהלב!
בדמעות,
כיסוף.
[ליצירה]
נו נו אלרואי, אתה תמיד יכול לעשות לך הקבלות לעולמך. יש מקום לפרסם בכל זמן. הבחירה בידך אם לקרוא או לא. אם להפנים או לא. אם להתייחס או לא.
ובאשר אליך ישי, כישרון לא קטן מונח על צווארך, ובהתחשב בגילך, אז ממש ממש לא קטן!!!
[ליצירה]
לוידעת מה עם התמונה אבל אני יושבת לבד במשרד ובוכה מצחוק מהתגובות. אבל לא דימוי של בוכה מצחוק, ממש ממש, עם דמעות! בקושי רואה מה שאני מקלידה...
הרגתם אותי!
[ליצירה]
אלון, זה כל הרעיון. וכל כך ברור מה המקור של היצירה הגאונית הזו! פיקארד לא התכוון אפילו לא לרגע אחד להתהדר בנוצות לא לו, זו פארודיה גאונית ביותר ואני לא מסכימה לחלוטין עם דבריך. תקרא, תבין, תגיב.
[ליצירה]
פרוזק, אין צורך בכך. אני חושבת שהיא מדברת בעד עצמה בצורה חזקה. קיבלתי חץ לתוך הלב וקלעת בנקודה כאובה ונוכחת. כל כך נוכחת, מן נקודה כזו שלא פוסחת על אף אחד, אלא אם כן מדחיקים אותה מראש פעם אחר פעם , שאז היא הרבה יותר נוראית מלכסח לה תצורה אחרי שהיא צצה...
[ליצירה]
לא ראויה לעיון?? זו לא קצת הגזמה פרועה מצידך??
אז אחרי ארבע שנים של בלונים נפוחים במקום בו למדתי (שנשמעים בצורה זו או אחרת כמו ההצהרה שלך) אני רוצה לצעוק כבל עם ועדה שהקשקוש הזה פשוט מאוס ופלצני. אין יצירה לא ראויה יש עין לא ראויה. איפה הפסול בלהתבונן בפשטות ביצירה פשוטה, בעין פשוטה, ולהנות בפשטות.??? פשוט לתת לעצמך להנות, מיופי, ממחשבה, מיצירה של אחר ומהיכולת שלו לחלוק את יצירתו ואת היופי שבה עם אחרים...
תגובות