[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
[ליצירה]
מעולה!
נשאבתי פנימה. טוב, איך אפשר לעמוד בפני ילדים?
[רק הילדים המתים צרמו לי שם..]
אגב, [אני שונא משפטים שמתחילים ב"אגב"] חשבתי על זה.. עוד משהיר הקודם "מלאכים" הם באמת עיוורים. אם יצחק היה עיוור למציאות האנושית ברגע שראה אלוהים בעקדה (לפי המדרש שהמלאכים טיפטפו לו דמעות מלאכיות לעיניים), משמע שגם המלאכים עיוורים למציאות האנושית שלנו.
[ליצירה]
טעות נעימה
אהבתי את רגישותך למילים ואת התאורים העדינים.
כאותה חסידה שקיימת רק באגדות, כך 'אותם רגעים' יחלפו יעלמו. כן לפעמים נדמה שנולדנו בטעות, שהכל לא-צריך-להיות-כך. כמה טוב לך שלמרות הטעות, בענייך היא; 'טעות נעימה'.
[ליצירה]
זה מרשים- הרבה תנועה, חיים, תעבדי על זה!
לדעתי זה בשלב ראשוני. נדמה לי שבציור יש שיטה כזאת להתחיל בשרבוטים ובהדרגה לסגנן ולעצב בדיוק. כתבת. קחי את זה, תחשבי ותנסי להביע בצורה פיוטית יותר (חלק ראשון) להרחיב בצורה משמעותית (בחלק השני)
קצה חוט: "למה?" תנסי אולי לענות על זה וגם להרחיב את השאלה עצמה.
אהבתי.
[ליצירה]
חסר
השיר בתור שיר ילדים היה יכל להיות נחמד אלולי החזרות על מילים שמסרבלות
וחוץ מזה.. מה המשמעות של השיר ???
השיר ריק לא מצתלצל וחסר קשר מחבר
קרא בקול - בבכי תמרורים מילל
מה??? נסי ליזדהות יותר עם מה שאת רוצה לכתוב ליכנס לתוך! בהצלחה !
[ליצירה]
מה זו אמנות
הרבה מהשירים שלך יוצאים אחרת אם אני קורא אותם בקול. ולא בכל שיר שאני קורא זה ככה.
יש בשיר הזה כל כך הרבה רגש שפיספתי בקריאות השקטות והמהירות שלי.
מישהו יכול להסביר לי איך קוראים שירים?
שהרי תמיד קריאה מסויימת יכולה לעשות שזה ישמע אחרת לגמרי מקריאה אחרת.
[ליצירה]
אושר נבזי? משונה מאוד במיוחד על רקע הפסטורליות.
לא הבנתי דבר. המון סתירות פנימיות. כבר ב"נעתקה נשמתי לכמה עותקים" חשתי באיזה הרס פנימי... נעתקה הראשון זה התפעמות והשני נשמע קרע ודפוס.
מצד אחד השתוקקות לכנרת מצד שני פחד ממנה ומהשפעתה ואז רצון לעצב אותה. "לקדש את יופייך" יתכן רק ע"י שהכנרת לא תתן לאיש להתקרב, לא?
[ליצירה]
בעז עזב
כתוב למטה " זה לא נעים לראות יוצר שבור " אז מה אני אומר, כדי לא לשבור את עצמי? ומי אמר שזה לא כיף לראות יוצר שבור?! הרי שבר פרושו חיים. משהו עובר על הבן-אדם. יש יוצרים שבמקום מטר-זעם המטירו עליהם צלופן ושמנים. בסוף הם נראים כמו פרח, שטבע מרוב גשמי-ברכה, לרוב פרח פלסטיק מצועצע.