[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
[ליצירה]
ההמונים לעולם לא שולטים. מנהיג שהולך אחרי העם, הסקרים וכו' הוא בעצם כלב אחר אדונו. הבעיה שאתה רוצה לפתור את בעיות השחיתות והעוני בעזרת פתרון שהוא זה שיצר את כל הבעיה.
[ליצירה]
מה זו אמנות
הרבה מהשירים שלך יוצאים אחרת אם אני קורא אותם בקול. ולא בכל שיר שאני קורא זה ככה.
יש בשיר הזה כל כך הרבה רגש שפיספתי בקריאות השקטות והמהירות שלי.
מישהו יכול להסביר לי איך קוראים שירים?
שהרי תמיד קריאה מסויימת יכולה לעשות שזה ישמע אחרת לגמרי מקריאה אחרת.
[ליצירה]
מה זה - טונציית?
מדליק, נהדר, עשר! אהבתי את זה מאוד.
שירים טובים הם עם צטוט נפלא בהתחלה כמו כאן:
"יש להתבונן בלווי הולם" גאוני. ועוד כתוב על כוכבים אז בכלל ...!
קבלתי סטירה פעם מאחת שאמרה שאם אני מתנצל
יותר מדי זה פוגם בתדמית. היא צדקה. אני התנצלתי
מסיבות אגואיסטיות לחלוטין. (בעקבות בית 3)
הבית ה4 מהמם. בקיצור כל מילה פגעה בול במרכז ליבי. לכן, - מהרתי והמלצתי בחום...(!!!)
[ליצירה]
נכנס לגרון. אני אוהב את הדרך שאתה כותב על רגשות למרות שיש בזה הסוואה. אתה בוחר לתאר את הרגשות ולהמחיש אבל אף פעם זה לא מנקודת חולשה שלך, להיפך, חוזק. תמיד מביט על עצמך מהצד.
[ליצירה]
בתור התחלה של סיפור זה מעולה. מהמשפט הראשון הקורא נשאב וכבר לא משנה מה אתה הולך לספר ומה העלילה, הקורא איתך! מעכשיו אם תשמור על (כל מה שצריך, ואני לא מבין בזה כלכך) הרף, ניצחת.
אל תרפה, גם כשנראה שלא, תמשיך!
[ליצירה]
חסר לי מסר בכל הסיפור הזה... אבל אם כבר-
אם כבר יעקב והבאר אז משהו שחשבתי בדיוק. מי אמר שאין דבר כזה אהבה ממבט ראשון? שזה שייך רק לסרטים? הנה יעקב מתאהב ברחל בן רגע. במבט ראשון הוא מכיר אותה עד זיהוי אפילו של חוסר השלמות של החיבור שבינהם. "וישק יעקב לרחל וישא קולו ויבך" ואם זה בתורה סימן שגם אנחנו כאלה. לפחות בפוטנציאל.