[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
[ליצירה]
הייתי משאיר אותה בסוף, אלא שעצם התגובה של קודמתי מעלה שאלה; האם השיר מתפקד כעצמאי? האם הוא על מכונו בהיכל השירה או כעוד הספד בשפה פיוטית?
שמתי לב שאתה אוהב להצמיד מילים דומות כמו רגע להנגע. זה יוצא לך לפעמים קצת צורם (ההיפך בדר"כ ממטרת) כי יש בזה פן של חרוז לא מוצלח.. ( P: ככה מסמנים חומר למחשבה?
[ליצירה]
יצחק- התפתחויות תמיד ישנם ב"ה, אני לא מכיר דבר כזה לעמוד במקום, אם זה קורא אזה מתחיל להסריח וגם זו סוג של התפתחות, לא?, אבל לאו דוקא מה שאתה חושב.
במקום זאת-
מה דעתך על איזה מבול שישבור את הבצורת..?
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
יש!!!
אותם מוטבים עצובים בשירך הופכים חגיגיים כל-כך.
אהבתי מאוד את כל ההקבלות. במיוחד חלון מול ערפולי מחשבתי... רואים שכתבת אותו בהתרגשות.
שירים מסעירים אותך, לא? התמלאתי בסוף ביש.
ולכן ועדת ההמלצות מצאה לנחוץ- להמליץ!
[ליצירה]
תודה לרדף-והשיג ולכנפי שחר. נחמד כשיש הפריה הדדית. זה הופך את קריאת השירים לנעימה יותר.
"נשום"- אולי כ"ערים נשמות"?
"זימון" יש על היין.. הבעיה שגם כשעולה לי רעיון בנוגע לכותרת הוא לא מסתדר עם התוכן.
סתם לדוגמה: אני אומר, הלוואי והתקיים בי "לא לנו כי לשמך הכמו-מובס כמו-דהוי כמו-
כלה בנו עד דממה."
כי-
אם ה' כביכול מובס ומתכלה בי שמו בשגבו, הרי שיש לי עוצמה של אינסוף. זה כמו שם השם שנמחה במים.. וכי יתכן למחות את שם השם? -חייבים להבין ששמו עובר טרנספורמציה (שינוי צורה).. אותו הדבר קורה בשורות של הדס.
וכך אני הולך ומתבלל ומסתבך עם השיר:)
[ליצירה]
נראה לי שבסגנון כזה אתה מצליח להפוך אותו לדמות מנוכרת והזויה ולטשטש כמה שאפשר את הכאב. "גופו שוכב" חוזר ומיד עטוף כמומיה במילים יפות ובדמיון עשיר.
קצת פיספוס, לדעתי.