[ליצירה]
בקריאה חוזרת:
רעיון יפה חבל שלא הצלחת להעביר את רמת הקשר בינך ובין הזיכרון הקולקטיבי...יכולת להגיע לרמת דוח שיח ישר איתו אם היית מקבל את תנאי השיחה- משהו חיצוני שפונה אל משהו פנימי ומשהו פנימי שמנסה לפנות אל משהו שחיצוני אם למישהו יש גרסה משלו לנושא אשמח לקרוא אותה...ראיתי פעם בן אדם שניהל שיחה עם אלוהים בצ'ט משהו כזה כמו שזה נשמע...הבחור היה נחמד ו אלוהים פשוט דיבר איתו במושגים שלו על מה שרצה לשמוע...
[ליצירה]
שמעתי פעם על אחד שבנה משפטים רק בדרך מופלאה שיכולה להוביל למקומות סודים ביותר. בהתנהגות. כאן בשיר שלך המשפט האחרון מבלבל כי נתת לקורא שלושה משמעויות וצירפת את כולן לאחת משהו כמו מעברים חלקים יעזור בפיתוח היכולת הזו יותר
משהו כמו: בעודי נוסע ..במכונית ,ראיתי אור , ירוק ובעודי מרגיש את ידי על ההגה,
התחלתי לשמוע מוזיקת ציפורים אי שם ברקע...שהתקרבו והפכו לממשות מפליאה עם הזדמנויות מדהימות למסע עם האוטו האיטי שלי...בעודי חושב ..על המקום הזה שאני נמצא בו... כל השאר נראה קצת שחור ודומה לחלום, וכמו בכל חלום מתישהו מתעוררים...ומתחילים לעבוד כי השעה כבר 10:30 ואני מאחר לעבודה בבית המשפט שם אני כותב פרוטוקול של מה שנעשה...חוזר הביתה לגלות שאישתי מגישה ארוחה והילדים מאושרים מעל השמים לראות אותי...אין ספק שהם הכי יפים בעולם.
משהו כזה...העיקר הוא להישאר מודע לכך שאנחנו יכולים ליצור את הבעיה וגם לפתור אותה בו זמנית...הרי אם הכל היה טוב ומושלם לא היינו פה..
[ליצירה]
בכלל לא מקסים תפסיק להחמיא לה
עוד יעלה לה לראש...
עוד עלולה
לחשוב שאתה מק מק מקסים...
כי היא נתנה לנו את התפוח עכשיו לך תמצא אחת שנאמנה רק לך. נביאה אמיתית ולא ציידת חלומית.
[ליצירה]
האמת שלא הבנתי, מטאפורה למי הם הזאב והכבשה? וגם לא נתת תשובה מי ניצח בסוף או שאתה מעדיף לא לקחת צד?
"בטני עמוסה לעייפה אמר הזאב
אם אתה רוצה תברח אבל אני לא רעב
זה לא ייתכן הטלה אז אמר
מי שמע על זאב שלא רוצה בשר
זאב רוצה לטרוף ולא משנה מה.." יפה כעקיצה
אשמח לדעת יותר לרדת לסוף דעתך
בן
[ליצירה]
נורא שלא תטעי יש כל מיני גברים ולא מטרתנו לכשף ולותק בתולים כמה שזה נורא שזה קורה אני מאמין שהפנתאון של הפנים האנושים כוללים את שלל ההתנהגויות אשמח לדבר איתך על כל שאלה שתשאלי כדי לא למות נפשית על ידי אנסים שכאלה