[ליצירה]
אני דווקא
בוחרת להתעלם מכל האלמנטים הספרותיים כשאני נתקלת ביצירה שחודרת בקלילות כזאת פנימה. משל הייתה חמאה רכה על הנשמה.
אם היא עומדת בקריטריונים מסויימים מבחינה ספרותית- מצויין. אבל זה לא הכרחי בעיני. אצלי זה זרם.
אהבתי, אורנה :)
יומופלא שיהיה.
[ליצירה]
:))
חייכתי לי מאוד.
וולקאם.
במיוחד מהעובדה שבחרת בקטגוריה של "משפט אחד". בשניה הראשונה לא הבנתי למה.
ואחר כך- צחקתי ממש.
רעיון מצויין, כמו גם הכותר השנון של הספר שלך.
בהצלחה!
[ליצירה]
וואו
ווווואו!
נעלול- זה מדהים ממש!
ואהבתי מאוד את העוצמה והכאב מחד (אש צורבת, צולבת ועוד ביטויים חזקים כמו "לצקת" ) לעומת ביטויי רוך ופיוס המנוגנים בסוף.
כשתכיר מישהו בגיל ראוי שמזכיר אותך בכתיבה וברגישות- שגרהו אלי ואני... כבר אמצא לו מישהי...
=)
סו.
[ליצירה]
טוב יאללה
אחתוש, מה את לוקחת קשה איזה תמהוני לא מחובר?
הרי זה לא שיר, כמו ששאר השירים שלו- לא שירים אלא רצף משפטים קטועים ללא כל הגיון לשוני.
ואל תחרטט לי בשכל על הידע הרב שלך בלשון! א-ב בדקדוק עברי זה לדעת לפסק נכון! ועם כל הכבוד לעברית ה"תקנית" שלך, כפי שאתה חושב שהיא, יש לי קצת, רק קצת ידע בעברית המקראית שאתה מתיימר לייחס אליה את התוצרים הספרותיים.
אבוי לנו. אבות האומה מתהפכים בקברם.
ועדיין לא דיברתי על התוכן...
יודע מה יש לי להגיד על התוכן?
שהוא מחורבן כמו השפה שלך. קדימה, תצטרף ל27 טייסים האלה ותטוסו לנו מעל העיניים. נשבר ממך כבר!
תודה לאל, הרב השפוי (שהגיב במכתב משלו שלמרבה הפלא לא זכה לתהודה כמו של הסרבנים) יטוס לשמים ויפציץ את מי שצריך להפציץ ע"מ להגן עלי וגם על חבורת המפגרים שאתה נמנה עליהם מהרוצח הבא שיצא מהכפרים האלה (ומתחבא שם, בלב לבה של אוכלוסיה אזרחית, מתוך ידיעה שרק ככה הוא יוכל לעורר את המצפון של היהודים הרחמנים)
סוערה, הולכת להקיא ממך כבר.
[ליצירה]
וואלה, אנשים... פייר? אתם מאכזבים אותי
יש רק אהבה מסוג אחד בעולם?
שי דוידס,
(אם הבנתי את תגובתך נכון) בשביל שיהיה איש שלישי אני צריכה להיות בהריון.
בשביל הריון אני צריכה להתחתן קודם.
ככה זה, כמה נונקונפורמיסטית שיהיה- יש דברים שאני מעדיפה לעשות לפי הספר.
קצת על מושאי האהבה שלי:
הורים, משפחה, חברים, חברות, תלמידים, תלמידות, נופים, ספרים, מוסיקה, שירים...
וואו, והלב מכיל את כל זה!
איזנט דאט גרייט?
חיים טובים לכולם.
מלאי אהבה.
[ליצירה]
=)
הנה עוד אחד שמהלך חייו השתבש לגמרי...
אז אתה נשאר ג ם השבת?
אם זה מה שקורה כשאתה סוגר 28- אז יופי לנו...
=)
שבוע מופלא ומבורך,
סו שהתגעגעה.
תגובות