[ליצירה]
אוי נו..
ונ-ג-י-ד, שיש פה יצירה של מישו שהוא *לא* פעיל שמאל שב"כניק שתול שנשלח ע"י דיכטר לזהות ימנים פנאטים רוצחי רוה"מ בהתהוות(רק ממה שהעירו לו פה אפשר לארגן יצירה משעשעת בתחום הנונסנס), אלא סתם צורת מחשבה, אם זה ככה, אז לדעתי השיר טיפה מאולץ, ולא ממש ברור מה היא המטרה שלו. לעודד? לבאס? גם וגם? בינתיים הוא מצטייר כשיר שמנסה להיות שיר של דרך חדשה, שזה נחמד, אבל מלעשות- הטפות ברורות בשיר שמדבר על כאב זה דבר קצת מעצבן.
בהצלחה שיהיה.
[ליצירה]
כתגובה לדבריך ("אני משורר ידוע מוערך ומפורסם, דברי מפורסמים גם באתרים רבים אחרים...")
שמואל, ראיתי שפרסמת שירים גם באתרים אחרים, ואפילו אתרים שלא מתביישים להכליל את עצמם כאתרי פרו שמאל, כדוגמת 'ליטרטורה' (אתר חביב להפליא, אגב) וגם שמה אתה חוזר על אותה המנטרה, ומפרסם פחות או יותר את אותה כמות שירים, ואת אותם השירים.כמעט בכל השירים שבדקתי (מודה, בדקתי רק 12, בכל זאת, יש גבול. וגם יש לי דברים אחרים לעשות)
אין לך שם אף תגובה (!) וזה, עוד באתר שוקק ופעיל עם תגובות רבות וסרט נע של יצירות רבות, ורוב התגובות היחידות שיש לך שם הם:
בחור בניק -דורון".. :"...ססמאות ריקות מתוכן..."
אבגד מוישלה:..כתיבתך איננה אלה גבב ססמאות..."ואני
רן כהן:"חשבתי שירושלמי הוא משורר השלום. אבל מתברר שכדי להשיג את מטרותיו הוא רוצה דווקא מלחמה...."
צבי דרוקר:"מעיון ב-"שיר" זה, וב-"יצירות" קודמות שלך, צר לי כי סגרו את פראבדה. הם היו אוספים אותך לחיקם בשמחה וששון ואנו היינו פטורים מעונשו של זה. [לא בטוח שהם פרסמו בדיו אדומה..]"
אביעז רשע: "....הוי ירושלמי, ירושלמי, בבנין בלדיבוסטוק בסיביר ננוחם ישראל....."
גמל סוס: "אוי שמואל, אתה מבייש את משוררי השמאל. אתה פשוט כותב מתחת לכל ביקורת, וחבל שלמרות שאני בגדול מזוהה עם דיעותיך, אין לי שום מחמאה לתת לשירים הכל כך ממוחזרים ורדודים שלך. לא ככה נצליח במהפכה..."
ועוד ועוד ועוד.....
בעוד שני אתרים לפחות.
תגיד שאני קטנוני, תגיד מה שתרצה, אבל תהיה בטוח שלא הייתי מצטט פה כלום אם לא היית עונה בהתנשאות לאנשים שהגיבו לך בצורה עניינית לשירים שלך (כגון הערות חוזרות ונשנות על השימוש בסימני קריאה), ונתנו לך, שומו שמיים, הערות בונות, כשבמקום לענות באופן ענייני, ענית בסגנון של "איך אתם מעיזים לבקר משורר מהולל כמוני?!" ואתה יודע שאני עכשיו מצטט אותך.
ביקשת? קיבלת.
רוצה לפרסם פה שירים? לקבל ביקורת? בשביל זה יש האתר הזה. רק תלמד קצת דרך ארץ מהכותבים היותר בולטים פה לגבי איך לקבל ולהגיב על ביקורת.
[ליצירה]
לא נכון. וכבר כתבתי על זה איפשהו. פינגי התחיל בתור אורח, וכנראה עקב קרבה משפחתית ליוצר הסדרה, הוא גם נשאר (וזאת הסיבה ההגיונית היחידה שהצלחתי למצוא להישארותו). אין שום ספק שפינגי סימל את תחילת הסוף של סדרת הילדים המיתולוגית, והחל בעצם מתחת לפני השטח, במהפך שביצעו חברות הכבלים,מכירתם והריסתם לתאגידים הגדולים, וריסוק התכניות היפות והתמימות מיסודן:
פרפר נחמד - הגעתו של פינגי,
בלי סודות -עזיבתה המפתיעה של חני נחמיאס לטובת שולה חן ומיעוט בפרקים עם חנן גולדבלט,
ורחוב סומסום -נו, אתם יודעים מה קרה לרחוב הזה. הוא התאסלם
מכירתם והריסתם לתאגידים הגדולים.
פינגי מסמל ילד חריג דפוק ודחוי, שאפילו למורות החינוך המיוחד לא נעים לקחת תחת חסותן.
יהי זכר התוכנית ברוך. וזכר פינגי לקללת עולמים.
תגובות