חוכמה, חוכמה ביקשת,
לא כסף, לא זהב, לא נשים, לא סוסים,
רק חוכמה.
ואני...
הלוואי ולפחות הייתה לי את החוכמה שהייתה לך
באותה עת שבחרת לבקש חוכמה...
כי אז ובאמת הייתי זוכה להקרא ; אדם חכם.
הלוואי והייתי מחכימה בחוכמת שלמה בימי "סכלותו".
אם תלמד לתת כמו שאתה לוקח, אם תדע להקשיב לפני שתתווכח, אם תשקול שנית בטרם תתרתח, אם לעיתים תוותר ותהיה זה שסולח, אם תשתדל מעט גם אחרים לשמח, אם תזכור שהסבלנות עוזרת לנצח אז תדע סוף סוף וידעו כולם- שגדלת באמת ובגרת בן אדם.
[ליצירה]
תאמיני לי...
הבנו את הקטע טוב מאוד, גם בלי המשפט האחרון...
(אם היית שמה בסוגריים את אותו משפט פרשני, וכותבת אותו בגודל הכי קטן- 'אולי' היינו סולחים לך...)
:-)
[ליצירה]
הבחירה שלך...
ברגע שתחליטי שאת מנסה להשלים אותו בעצמך ולא מחפשת תלות באחרים, שהם ישלימו אותו אז ההשלמה תגיע מהר יותר ובדיוק באותה צורה שאת תרצי בלי שינוים.
[ליצירה]
ביטוי כולל...
שירה זה מהמם....
פשוט מדהים. זה מבטא כל כך יפה את כל מה שיש ומתרחש בארץ הקטנה שלנו ובמצב השורה בתוכה...
תמשיכי לעלות מעלה מעלה ולכתוב יפה כל כך...
המון הצלחה. אוהבת ומעריכה...
[ליצירה]
יפה ביותר...
מאוד מאוד מאוד אהבתי את הגישה האופטימית והתמימה...
תמיד תאמין שיהיה טוב ואז על בטוח יהיה טוב...
ואם אפשר אז אני רוצה לספר לך איזה מדרש שידיד שלי סיפר לי ברגע יאוש:
" אם תאמר החיים לא טובים ורעים, אז ה' יגיד זה נראה לך חיים לא טובים?
בוא אני יראה לך באמת מה זה חיים לא טובים.
ואז חייך יהיו רעים כפל כפליים.
ואם תאמר החיים יפים וטובים אז ה' יגיד זה נראה לך חיים טובים?
בוא אני יראה לך את החיים הטובים באמת...
ואז חייך יהיו טובים מעל כל מצופה..."
חשוב על זה...
לי זה תמיד עוזר...
המון הצלחה...
בת מלך... :-)
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
אולי..
מתוקתי זה נכון שקוראים להם שומרים והם לא שומרים בחלק מן המקרים, אבל בנוגע לאלוקים זה לא אותו דבר..
את לא יכולה להשוות את אלוקים לאדם בשר ודם.
ה' שומר על מי שהוא חושב שראוי לשמור עליו.. כי אולי יש לו עוד תועלת ומשימות בעולם הזה.
ונותן ללכת לאותם אלה שעשו את משימתם בעולם הזה וכעת נחים בשלום.
ובאמת לא מסכנים אלה שהלכו ולא יחזרו, יותר מסכנים אלה שנשארו כאן (ואנו בתוכם). האמיני לי שלהם טוב יותר מאשר לנו, אבל זה המבחן שלנו, לחיות למרות הכל.."ונתן לך אלוקים את הטוב והרע, החיים והמוות, ובחרת בחיים"
ותכלס ה' מפיל אובדנות רק על אנשים גדולים אשר יוכלו להתמודד איתם..
שה' רוצה להעמיד אותם בניסיונות ולדעת שלמרות הכל הם מתגברים קמים וממשיכים בראש איתן ומורם.
זה כמו ניסיון אברהם, ה' פגע בו בנקודה הכי רגישה שלו- בבנו בכורו יחידו, ואמר לו להקריבו לאובדנו ואברהם הסכים לעשות זאת.. ולכן ה' עשה זאת מלכתחילה כדי לראות עד כמה באמת אברהם מאמין בו ומה הוא מוכן לעשות לקידוש שמו.
הלוואי וכולנו נזכה להגיע לרבע מגדלות אברהם...
רק טוב.
אני.
[ליצירה]
קודם אני ממליצה לכולם לקרוא...
מאוד הזדהתי, אבל עדיין יש לי שאלות רבות ועדין יש לי את האמונה הדורשת, אז יופי שאני רוצה אמונה פשוטה...
זה עוזר לי?
ופה נראה לי מתגלה המבחן האמיתי שבוחן את אישיותנו, שלמרות הכל אנחנו צריכים להמשיך להאמין גם באמונה הדורשת שכולה סבל וחוסר הבנה..
"שכבת שרוע בתחתית הבור, שבור ומרוסק וחסר כל כוח וחולם חלום, רק חלום! על אמונה אחרת..."
לחיות בחלומות זה לא פיתרון, ואל תחכה לה' שיוציא אותך, כי אם לא היה רוצה שתצא בכוחו עצמך, לא היה מכניס אותך לבור.
אז קום למרות הכל ועשה את ציווי ה' כי באנו לעולם הזה להתענג...-
להתענג על קידוש ה' ומילוי מצוותיו.
ואל תחפש הקלות, כי"לא כל הנוצץ , זהב הוא"
המון הצלחה.
ואשמח לשמוע דעתך.
בת'.
[ליצירה]
חחח שיר מתוק ביותר!!!
אני טיפוס שלא כל כך אוהב חתולים... חוץ מהחתולה של אחותי שהיא באמת מיוחדת.. אבל יש לציין שאת החתול השחור שלך אהבתי במיוחד... אני אנסה אותו גם... : )
תגובות