[ליצירה]
מוזר שנפלתי בשיטוט החסר כיוון דוקא כאן. מדובר על "ממזר פרחים" שהיה כאן באתר? אני מבין שאתה מדבר על האירוע המצער שאיתו.
גם אני פתאם תהיתי על תמונה מאחד ממפגשי צורה, על פניו, על כך שהוא כבר לא פה.
וואלה, ואפילו מאיר פרידמן חזר. אהלן מאיר!
[ליצירה]
כנרת בראש ובראשונה אני מבקש להתנצל בפנייך אודה ולא אבוש ניסתי לגרור אותך לתגרה קלה שכן קנאת יוצרים תרבה חוכמה אך את לא נפלת בפח השפל של בור הקנאה והכבוד העצמי אלא בדיוק להפך התעלת אל מעבר לעלבון האישי הצורם ובכך הוכחת גדלות נפש נדירה הנחבאת לה בין נקיקי נפש עדינה
לעומת זאת הדס
הוכחת פה שמעבר לבורות ההסטורית המשעשעת ישנה אמת עמוקה בביטוי היידישאי המפורסם
לונינקה ייד אזויצ קלנג רויסט (כמובן שכל זאת נהגה בדיאלקט גליציאנרי עסיסי) ופירושו בעברית מדוברת:לכל פוזל עמוד טלגרף משלו
(כמובן שהתרגום הוא חופשי )
[ליצירה]
לצערי לא אדם כמוני ראוי לחלק מחמאות ותגובות ליוצר כביר שכמוך
עולם הדימויים הצבעוני והעשיר נמזג בצורה נפלאה לתוך מילים שנורות אוטומטית מהבטן
כאשר את כל היצירה עוטף ערפל מלנכולי מתקתק
אין לנו אלא להשפיל את מבטנו אל הקרקע
לכבוש את המילים שמאימות לפקוע את הגרון
ולהכריז בשתיקתנו הכבודה
ראוי ראוי!!!!!!
[ליצירה]
מאיר חביבי אין תענוג גדול מלראות אותך מאבד את שלוות נפשך המעודנת ומתחיל להתנבל בכל מיני הזיות מטא-אסנציאלסטיות
אם הדבר עוזר לך לפרוק את התסכול שבהכרה שאינך אלא חקיין אומלל יהי כן לא אני אמנע ממך את נחמת השוטים הזו המשך לגדף המשך לנסות ולהציג את עצמך כמלומד המשך בתרגילי הפופולריזציה המגושמים שלך
אני ברשותך רק אעמוד מהצד ואגחך כל אימת שאתקל בעוד פארסה פאתטית שאתה מכנה יצירה
מאידך אם תרצה אוכל למשול לך משל טאוטולוגי
שיעזור לך לעמוד על נקודות בעייתיות ביצרה זו בפרט ויצירותיך בכלל האם תרצה בכך?
[ליצירה]
בתור אחד שגדל על טשרניחובסקי ועוד מרשה לעצמו להעמיד את עצמו באותו קו
הייתי מצפה למשקלים טיפה יותר מדויקים וזה מעבר לחיבוקים הגבריים הלחישות הגבריות הכמהות ועוד כל מיני פנינים הרמוזות בעדינות כלכך אופינית ודקיקה עד שכמעט לא שמנו לב. אומן ההסוואה ממש
חביבי את המלצות המקווה אשמח לקבל אבל רק אחרי שתרחץ מעצמך את זוהמת השחץ הדבוקה לנוכחות המבאישה שלך באתר הזה
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
ילד אני מסכים איתך בכל מילה
פשוט הוצאת לי את המילים מהפה
יש מימד שטחי מאד הן ברמת הכתיבה והן ברדידות התחושות אותם מנסה הכותב לבטא
ובנוסף כמו ש"ילד" כתב קו העלילה לא מתפתח בצורה הגיונית מידי הדיאלוג מתפתח בצורה דיספרוגרסיבית אבל חבל לי להשתמש במונחים מעולם הספרות הרי ברור שהכותב לא קרא ספר מעולם
בברכת רפואה שלמה
אני :)