[ליצירה]
כיסוף וכישוף חביב אודה ולא אבוש נהנתי מהביקורת שלך
על אף שהיא מעידה עלייך שאת\ה ללא כל צל צילו של ספק יוצר בינוני שמנסה לדרך על גב יוצרים מנוסים ומיומנים כמוני על מנת לכבוש את דרכו לפסגה אינני מאשים אותך ואולי אפילו מעט מעריך או מרחם על הטקסט העילג שאתה מוציא מתחת לטלפיך ואותו אתה מנסה לעלות לסדר היום הציבורי על ידי פרפגאנדה זולה ומתלהמת המתרחשת על שכמם החסון של יוצרים גדולים(כמוני:)
נו מילא תהנה בכל מארג מזון ישנו האריה וישנו הצבוע
אז שיהיה לך שבוע מהמם צבוע מתוק שלי
אני :)
[ליצירה]
יעל חביביתי קודם כל אני מעריך את היושרה למרות שהיא מעידה על בורות מסוימת
נדרש אומץ רב להגיד בצורה כלכך פשוטה אני מטומטם
ואולם התהיה שלך בדבר דרך החיבור אל השיר נכונה היא ללא כל ספק כבר הרבה קולמוסין נשתברו על מדוחה זו. אם שאלתך נשאלת בצורה יותר ספציפית על יצירה זו או על יצירותי בכלל התשובה היא שאכן ישנם רבדים עמוקים יותר שכל שיר שלי טומן בחובו מה שלא שולל את החופש שלך ושל כל אדם באשר הוא להבין ולהתחבר לפן מסוים שהשיר מיצג
לגבי הספקולציה המחוכמת שהעלת בדבר היותי מעין יוצר פיקטיבי אני חייב להודות נפגעתי אבל אני אמחל לך וזאת רק מפני שברור לי שהדבר נובע מסוג מסוים של פיגור
אמנם שירי הם סאטירים לרוב ומעוטרים הם בהומור מושחז ונשכני
ברור ששכבות מסוימות באוכלוסייה יתקשו לפרש את הדברים חלקם אפילו עלול להפגע לעתים
אבל אין הדבר אמור לגרום לי להוריד את הרמה
ואחרון לגבי הטענה שאני עשיתי למר פרידמן עוול בכך שלא ירדתי לעומקו של שירו הנאלח הרי בדיוק ההפך הוא הנכון אני בחירוף נפש ממש הגנתי על קודשי ישראל מציפורניו המטונפות של אותו פרחח
ואת כל אותם רמיזות הומואירוטיות דליתי אני משירו והצגתי אותו ואת שירו הסוטה במערומיו
ואם אינך יכולה להכיר טובה על כל אלה אין אלא לומר אינך ראויה לקרוא את יצירותי
[ליצירה]
ילד אני מסכים איתך בכל מילה
פשוט הוצאת לי את המילים מהפה
יש מימד שטחי מאד הן ברמת הכתיבה והן ברדידות התחושות אותם מנסה הכותב לבטא
ובנוסף כמו ש"ילד" כתב קו העלילה לא מתפתח בצורה הגיונית מידי הדיאלוג מתפתח בצורה דיספרוגרסיבית אבל חבל לי להשתמש במונחים מעולם הספרות הרי ברור שהכותב לא קרא ספר מעולם
בברכת רפואה שלמה
אני :)
[ליצירה]
הידדד איזו שירה משובחה
אני חייב לציין כי בשיר זה כמו גם בקודמיו
ניכרת השפעה ספק אירופאית ספק פראבוסלאבית
ושמה דר אתה בכפיפה אחת עם רשליה טולוז מונק
ואחרים
ואולי זוהי דרכך האומללה להתריס כלפי שמיה
אינני יודע
אך דע זאת
מצפים לך בערבי שירת הבוסר של תמול שילשום