ושיווא הנערץ רוקד, רוקד על הגופות
(הבהרה: שיווא הוא האל הראשי של הודו, ולרוב מייצג את המלחמה. אחת הסצנות המפורסמות ביותר בהן הוא מופיע היא לאחר קרב עם השדים, כשהוא אוחז בשערותיהם של המובסים ורוקד על הגופות)
בדיוק מה שחשבתי, אבל לא ידעתי איך להביע.
אולי כדאי להוסיף הסבר על מי זה שיווא (חוץ מזה שהוא אל הודי), ולמה הוא רוקד על הגופות.
כמו שכבר אמרתי - תמשיכי!
[ליצירה]
מושלם
בדיוק מה שחשבתי, אבל לא ידעתי איך להביע.
אולי כדאי להוסיף הסבר על מי זה שיווא (חוץ מזה שהוא אל הודי), ולמה הוא רוקד על הגופות.
כמו שכבר אמרתי - תמשיכי!
[ליצירה]
הוא אכל לי התגובה! שוב...
מצא חן בעיני מאוד שלמרות שלאורך כל השיר יש התייסויות בגוף ראשון והטיות באותו גוף - אני, שלי, צווארי, עורי - עדיין הבקשה היא שישימו לב.
ברוכה [?] הבאה.
[ליצירה]
כלנית, אני מאוד לא מסכימה.
טקסט כתוב הוא, ראש לכל, טקסט כתוב; את יכולה להשקיע בו את כל המאמצים ולהכניס בתוכו את הרעיונות הכי נפלאים שיש, אבל מה שאנחנו הקוראים רואים, במבט ראשון, אלו מלים.
אם את רוצה שאנשים יקראו אותך - ההערות של זהירות רלוונטיות מאוד. אם את רוצה בלוג שבו אנשים יתאמצו להבין לנבכי נשמתך - - -
[ליצירה]
כתוב יפה. העימוד חיוני? כי אם זו אגדה, אפשר לעמד כפרוזה - ואולי אפילו להרחיב קצת; את בנוה אווירה יפה, אבל עדיין היה חסר לי משהו, אולי כי כולם יודעים בדיוק מה הם עושים ומתי. אני לא מתכוונת שצריך לערפל את זה, אבל - איך אומרים? - עוד קצת קשקשת אווירתית לא תזיק, אני חושבת.
תגובות