אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
לחוד וביחד
אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
הבנתי שאתה מדבר כאן על רובד אחר של יופי, עמוק יותר, תהיה מוכן לשתף אותנו? או שמא...
למרות שבד"כ אין לי בעיה עם קריאה של שירים שנשארים ברמת האבסטרקט, הפעם אני דווקא מסתקרנת לדוגמא קונקרטית.
[ליצירה]
נפלא
קסום, כמו אגדה רחוקה.
טל,
תודה לך על שעות הקסם שאת מעניקה לי כל הזמן, עם המילים היפות שלך. בעולם המפוקח כל כך, הריאלי, הלוגי, הרציונאלי מדי- המילים שלך הם כמו מים חיים לנפש עייפה.
10 דק' של קורת רוח, של משב חלום רחוק, לפני שחוזרים בחזרה לסדר היום "המציאותי".
[ליצירה]
כשהגבתי בבוקר קראתי רק ברפרוף...
פתאום, כשעברתי על היצירה הזו, נותרתי חסרת נשימה.
רואים שהקב"ה הוא חלק מחייך, ורואים את הקשר הזה, המדהים, העוצמתי, הכל כך קרוב- שאפשר לומר הכל, ולדעת שיש מי שמאזין, ושומע, ואוהב, וכואב...
מרגישים את הדדיות...
[ליצירה]
תודות לכולכם...
היצירה הזו עמדה מיותמת יום שלם וכמעט חששתי שלא הבינו אותה...
עופים- תגיד, איך אתה מצליח לכתוב יצירה תגובה ארוכה? אולי תלמד אותי? כשרון לא מבוטל יש לך בנאדם. אה, ותודה על הקומלפימנטים.
סוערה- אויש, מה את אומרת, להושיע אותה? נראה לי קצת קיטש... את יודעת מה אני חושבת? שקצת לא בריא לך לקרוא יותר מדי את עצמך בסיפורים של אחרים....
מתקרבת- זכיתי לתגובה ממך? לא יאמן. להנציח את היום.
עוף מוזר ונועה- שימחתם אותי מאד מאד מאד, וזו לא מליצה. אני כ"כ אוהבת את הפירגון של האנשים כאן. פשוט עושה חם בלב. שוב תודות.
[ליצירה]
ענק.
זהו, ענק.
נ.ב. בדיוק היום חברה שלי מספרת לי שהיא צריכה להכין פעילות חברתית בנוגע לימים הנוראים לאיזה בי"ס וכמה נמאס לה מהמשלים הסטנדרטים, וכמה שהכל חד גוני ומשעמם, וממש "לא עושה את זה" לאף תלמידה,
אז זהו-
אני שולחת אותה לכאן- בריצה.
תגובות