אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
לחוד וביחד
אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
אבל האמת...
עיה של מורים המשניאים מקצועות יש בכל התחומים.
דווקא אני בי"ב אהבתי היסטוריה- הייתה לי מורה נהדרת.
וכשלמדתי הוראה, תאמינו או לא, שנאתי פסיכולוגיה- כי המרצה היתה, לדעתי, פסיכולוגית בגרוש ואמרה דברים שאני הגעתי אליהם בעצמי עוד בכיתה י'...
בקיצור- זו בעיה השייכת בהחלט לא רק למתמטיקה, אם אביב וסתיו צודק- במתמטיקה זה מעט חמור יותר, כי זה מקצוע שיותר קשה להשלים לבד.
[ליצירה]
נפש...
לרגע לא התכוונתי להעלות את מדרגת ה"אמת הפרטית" ל"אמת כללית", וזה גם מאבק אבוד מראש.
מה שרציתי בסך הכל לומר (ולמה אני מרגישה כמו דיסק תקוע?) הוא שמבחינת האדם- הן זהות.
וזהות בתכלית.
לדג': אם נזרקה לעבר אדם הערה, והוא שמע בטעות מילה אחרת ששינתה את כל הקונספט של המשפט והבין ממנה מחמאה- האושר שהוא חש כתוצאה מ"מחמאת השקר" הזו אינה שונה מהאושר שהוא חש כשהוא שומע מחמאה אמיתית. זה אותו האושר...
ארשה לעצמי אפילו יותר להרחיק לכת-
חולי נפש (ואני לא מדברת על כאלה המודעים לחוליים) שחיים בתוך עולם הזוי של דימיונות- נהנים ממנו, או מצטערים בגינו, בדיוק מאותה המידה שאדם שפוי יהנה\יצטער כאשר יחווה את אותם החוויות במציאות.
לא לחינם אמר לי מישהו שאלוקים אוהב את חולי הנפש.
ילד שנשברה לו סירת הצעצוע החשמלית, חש באותו אבדן אותו מרגיש קברניט.
תגובות