הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
אהבתי את ההילה שמסביב.
גם הקומפוזיציה- כמעט מושלמת.
השפן היה צריך להיות טיפה יותר שמאלה כדי שיהיה ממש טוב- על אחד מקוי השלישים. איך שהוא נמצא עכשיו הוא בין השליש לאמצע התמונה וזה קצת מעצבן את העין...
הרקע מאחורה יצא אאוט-אוף-פוקוס וזה יפה ומדגיש את השפן הקטן...
[ליצירה]
הכותרת אמורה להיות 'מה אתה עושה פה?', אבל האתר החליט שהיצירה צריכה להיקרא '1', ואם אני אתקן את הכותרת התמונה תיעלם, אז שיהיה '1'.
ההילה היא בגלל שצילמתי אותו בערב והשמש מאחוריו.
[ליצירה]
שיר שבת שקט ומהורהר. עמוק ועצוב.
הכותרת והסיום משנים את אווירת השיר מהשתתפות ונחמה להתרסה מתנשאת. אבל כשקוראים אותם יחד עם השיר הם נשמעים הולמים.
תודה
[ליצירה]
ציניצחון!
פתיחה מרגשת, סיום מבדר, וחריזה מצחיקה כל הדרך. (ואפילו משלון מוסרי אם מתעקשים לנתח)
יש כמה שורות שהארכת בשביל לחרוז, 'אמר וירה ציניות של משורר בינוני' למשל, (אולי 'והתיך את המישור לרפש טובעני'? לא חייבים לכתוב 'אמר')
אהבתי את הסיום, ובכלל
[ליצירה]
(נקטע לי, מצטער)
ציור על חול? זה הורס את המכחול, לא? זו הסיבה שמזדקנים? נשחקים מכתיבה\מחיקה וחוזר חלילה?
אגב - לפי המשל אנחנו ישנים ביום וחולמים בלילה.
[ליצירה]
הנימוס מחייב...
סיפור יפה, כדאי לערוך אותו - יש כמה שגיאות (איכשהו, 'מי השטפון' במקום מיי, כמה שגיאות פיסוק), וכדאי לשנות את הניסוח ל'גבוה' יותר, כדי שיתאים לאוירת הקונצרט.
תודה
[ליצירה]
משל האריה המת
נרניה פוגשת את שמשון פוגש את עיין ערך אהבה פוגש את בני עקיבא פוגשים את כשאהיה גדול
משל יפה, המתח הולך ומתקדם לקראת הנדר. נחמד שלא הצטמצמת לגבולות הנמשל והוספת פרטים כדי לצבוע את האגדה (אולי גם להם אפשר למצוא משמעות חינוכית, אבל מי שינסה יצטרך לעבור קודם את הגופה של האריה וכל הדבורים, ואני מקווה שהם ילמדו אותו לקח - לא לחפש מוסר השכל ולהרוס סיפורים)
הנמשל גם נחמד, אבל אני אשאיר את הדיון המעמיק למגיבים רציניים יותר
[ליצירה]
עבותות
בהתחלה התיאור איטי, זהיר, כמו בקשה של קבצנית טירונית שעדיין מתביישת לפשוט יד. אחרי שבירת מחסום המבוכה מתקדם הסיפור במהירות, בקפיצות פזיזות וקושר את השניים - את הסבל ואת האהבה.
תגובות