חבר'ה, מספיק ללכלכך אחד על השני. לא זו המטרה של צורה. הדס, טפשי לצאת מהכלים בגלל מישהו שלא אכפת לו כהוא זה ממה שאומרים לו.
פנקסון, המטרה של צורה היא לא לרדת על אחרים, גם אם הם מאוד לא נושאים חן בעיניך. אז תתאפק.
כמו שאמרתי בקודם, אני בהחלט מסכים אתך, אבל למה אתה אומר את זה רק לי? אני בסך הכל מגיב להערות של כאלו שמשתלחים בי חופשי. תפנה בבקשה את בקשתך לכולם. כל זמן שמישהו לא יגיב אישית אלי, אני מבטיח שלא להגיב כלפיו. עשינו עסק?
אלמונית זמנית, אמא שלך בהחלט מבינה בצילומים ובעיקר ברמה שלהם. אז אולי יש אצלה בגן עוד מקום לילד שיעשה טוב לחבריו עם צילומי ברל'ה, אולי הוא גם יצליח לצלם איזה חרגול מחייך או נמלה עמלה.
מתחת לכל אבן שמרימים מוצאים את הדס המנומסת, כנראה שמרוב שאת מבלה בצורה את שוכחת ללכת לחוג להליכות ונימוסים. ודין אתה צודק בהחלט, אולי תפנה את הערה הזאת גם לערוגה וגם ליוחאי שתופס טרמפ על כל יצירה של אחרים ומשתלח בהם חופשי? מה שאתה מבקש זה בעצם התנתקות חד צדדית שלא מקובלת עלי
אתה פיטשפת את זה?
זה נהדר.
המיקום שלו והגודל שלו יחסית לפריים, מעולים. אני יכולה להמשיך להתמוגג אבל הגאוניות של התמונה הזאת היא בתמצתיות, אז אסיים כאן.
נהדר.
[ליצירה]
חבר'ה, מספיק ללכלכך אחד על השני. לא זו המטרה של צורה. הדס, טפשי לצאת מהכלים בגלל מישהו שלא אכפת לו כהוא זה ממה שאומרים לו.
פנקסון, המטרה של צורה היא לא לרדת על אחרים, גם אם הם מאוד לא נושאים חן בעיניך. אז תתאפק.
[ליצירה]
מסכים אתך דין
כמו שאמרתי בקודם, אני בהחלט מסכים אתך, אבל למה אתה אומר את זה רק לי? אני בסך הכל מגיב להערות של כאלו שמשתלחים בי חופשי. תפנה בבקשה את בקשתך לכולם. כל זמן שמישהו לא יגיב אישית אלי, אני מבטיח שלא להגיב כלפיו. עשינו עסק?
[ליצירה]
אלמונית זמנית:)
אלמונית זמנית, אמא שלך בהחלט מבינה בצילומים ובעיקר ברמה שלהם. אז אולי יש אצלה בגן עוד מקום לילד שיעשה טוב לחבריו עם צילומי ברל'ה, אולי הוא גם יצליח לצלם איזה חרגול מחייך או נמלה עמלה.
[ליצירה]
חיים, בפורמט הישן של צורה נכתב המוטו של האתר, שלצערי לא מופיע כאן היום.
צורה היא לא במה לירידיות והתקטננויות משום סוג; בשביל זה יש את תבת המסרים.
[ליצירה]
פשטות
איזה כיף שיש המשך לסדרת החורף המדהימה שלך,
יש קטע יפה מאד בתמונות שלך שאת לא מנסה לחפש דברים מסובכים אלא תמונה פשוטה וברורה וזה נותן לתמונות הרבה עוצמה!!!
ואגב יכול להיות שיש כאלה שיחשבו כך אבל לטעמי אין כאן שום חזרה על תמונות- כל תמונה היא אמירה בפני עצמה (בסדרת החורף)
חורף נעים לכולם!
[ליצירה]
(למה אתם טוחנים את אותם הדיונים עוד פעם ועוד פעם?!?!?, כן אנחנו יודעים ש"קצת" נגד עריכה וכו וכו...)
לענ"ד קומפוזיציה מעולה ומעניינת!,
אותי דווקא עניין באיזה עדשה צילמת (מן הסתם עדשה ארוכה אבל השאלה כמה..)
לגבי הצבע של התמונה- קודם כל אי אפשר אף פעם לשנות את המציאות ב. אם את מצלמת בדיגיטלי אז יש את מה שנקרא WB -"איזון לובן" (איזון של הלבן בתמונה) זה נושא קצת מסובך ולומדים אותו בעיקר מנסיון אבל אם תאמרי לי איזה מצלמה יש לך אז אולי אני יוכל לנסות להסביר,
חנוכה שמח ומאיר לכולם!
(ואולי יהיה תמונות מאילת......., יש למה לצפות)
[ליצירה]
[ליצירה]
תמונה פשוטה ויפה!!!
כל הכבוד על הראיה הוויזואלית וגם הביצוע לא רע (אולי כדי להתקרב יותר)
[ליצירה]
נראה לי....
בס"ד
שהקטע הזה רדוד מאד לעומת מה שהרגשת בארוע עצמו.
ואם כבר הזכרת את השירים ששרתם שם, אני אישית כבר לא מסוגל לשמוע חלק מהשירים, נמאס מהקטע הזה שמנסים כל פעם לחזור ולחוות מחדש את החוויה ע"י השירים ולא מבינים שככה רק שוחקים אותם,
מעניין אותי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני ואשמח לשמוע תגובות ולפתוח דיון בנושא...
[ליצירה]
רוני-
את קצת סותרת את עצמך
מצד אחד קשה לך עם השם "חממות" ואת אומרת שזה מגביל את הדמיון,
ומצד שני את אומרת שיש משמעות לשם.
אני ינסה להסביר את התאוריה שלי: לענ"ד לתת שם כזה או אחר או כותרת מסויימת זה כמו לתת הסבר לשיר או לבדיחה, כל היופי בתמונות שכל אחד בהסתכלות שלו רואה את התמונה אחרת ולכן אני לא אוהב לתת שמות (מה לעשות שיש פרט טכני שחיבים לתת כותרת אחרת אנשים לא יידעו באיזה יצירה מדובר ואני משתדל לתת משהו פתוח כמה שיותר)
עד כאן נאומי להיום....
[ליצירה]
עומר-
לענ"ד אתה טועה כל היופי בתמונה שכזאת שהיא נותנת לך את המקום לראות לחשוב לפרש ולהבין כראות עינך ולכן זה ממש לא נראה לי תמונה סתמית, לכן גם אני חושב שדווקא לא היה צריך לתת כותרת לתמונה...
[ליצירה]
חברים יקרים-
לרגל שנה לגירוש, התמונה מוצגת ב"מרכז בגין" בירושלים במסגרת תערוכה של אומני בנימין.
ממולץ מאד לבוא,להתרשם, לראות ולזכור.
התערוכה תהייה פתוחה עד ט"ו באב.
בשורות טובות,
יוחאי.
תגובות