צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
כן. איך זה לפעמים שדבר תמים ודומם שכזה יש לו מפתח מסתורי ונעלם ויחידאי לזכרונות הלב ...
[ליצירה]
[ליצירה]
אביבסתיו - זאת השראת זכרונות הטבע או גר אתה בקרוב לטבע ? בישראל הכחידו הרי את הטבע. כעת מכחידים שמעתי גם את הצבאים שליד ירושלים.
טוב להיות בישראל חתול וקבלן מאשר צבי והר.
[ליצירה]
אריאן - למדתי משהו מאמילי (אם הבנתי נכון ) שכאשר יצירה יוצאת מהכשרה וכל אחד מוצא בה מהרהורי לבו אזי זה מוסיף לה.
אני כתבתי למעשה על מחסומי האליטות והמדיה. והם הרי חיים היום שם בוירטואליות. אולי חשבתי על דודו טופז. אולי הגבתי למאמר קטן שקראתי בעיתון. מישהו שם תרגם יצירה לכבודו של אדם שהלך לעולמו וכתב שם שאת היצירה הזו כבר תרגם X ותרגם Y וגם הוא פעם תרגם וכעת הוא מלטש ומוסיף. וזה הופיע בעיתון עם שמות כל האיקסים וה-Yים (לכך התכוונתי שהם מתכתבים [ומפרסמים\מתפרסמים] בינם לבין עצמם כל עוד הם חברים ומקושרים) והרהרתי ביני לבין עצמי שהם המכובדים המקושרים מהעיתון וממקומות אחרים מתכתבים אחד עם השני ונעזרים בשמותיהם של אחד והשני וזו מין רשת וירטואלית שכזו.
ולמחרת ספרו בטלוויזיה שגם האנציקלופדיה הוירטואלית ויקיפדיה - מסתבר שנשלטת על ידי 1500 מיוחסים, ומי שאינו ביניהם יקצר ממנו הסיכוי להוסיף לה. ונשאלת השאלה היכן המציאות, כאן - במקום בו אני יושבת - או שם במקום בו הם יושבים ? כי אנחנו הרי עולים\עולות על אותו GRID רעיוני ומשתתפים בו כולם, כמו בעולם של רעיונות ומחשבה, אלא שאת הקושאן על הדלת והמנעול לאותו מקום הם המחזיקים ולא אנחנו. ומסיבה זו מניחה אני כולם מגיעים לטוויטר ולפייסבוק. לא ניכנס לזה. וזו הייתה יצירה כועסת.
תודה לכן אריאן ומלודי על דבריכן הנעימים וכי אתן רואות את היצירה על תקן של שיר.
[ליצירה]
זה מקסים.
והערה סתם.
פעם שמעתי בהרצאה שלקבל ללא מחיר את כל הפירות האסורי והמותרים של "ארץ הדימיון" זה "לחם ביזיון" (הרצאות פופולריות כאלה. לא ניכנס לזה.)
ולכן אנחנו במצב של "אותה תראה ואליה לא תבוא."
אך לדעתי אם ניקח בחשבון שמתוך 24 שעות ביממה יש מספיק זמן כשנחים או לפני השינה להיכנס לשם, זה כלל לא נורא. כל עוד לא מבקשים משהו כמו כסף או זהב שאי אפשר לקחת משם ולהביא לכאן. אבל בעבור ידע אפשר להתפלל.
[ליצירה]
ליאורה דברה על גוש 6679 ליד ארסוף ושפיים !!!! אשר מהיום שהיא מכירה את עצמה מנסים בכל מיני דרכים לגזול אותו ממשפחתה.
וכתבה על כך ב
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?id=21532
עם פירוט דברי השופטת וכולי והלינקים שמופיעים שם בכתבה, ואפילו התעצבנה שם והציעה את האדמה למכירה למיליונר ערבי מי שלא יהיה, כי כאשר האדמה תשתייך לערבי ברור ששלום עכשו תצא להגנתו, מה שהיום אינם עושים, רק מגינים על הקיבוצים.
[ליצירה]
גיל, אם תחפש רוברט פרוסט בגוגל ישראל תגיע ללינק http://forums.nana.co.il/Article/?ArticleID=109307 שם יש מספר נסיונות של אנשים שונים. ייתכן שהתרגום הישן שלי עוד שם אם כי ביקשתי ממנה להחליף. רוברט פרוסט ידוע בפשטותו, כן. שינוי מהותי שיש בתרגום הוא המילה "צהוב" שהוספתי גם בסוף.
[ליצירה]
חזקי - כי אני לא מתמצאת כמוך, ובעבור אישה כמותי, שאינה מכירה תלמוד ופוסקים וכל קודשי היהדות הרבנית שהחזיקה את עמנו בחיים אלפיים שנה, אין לי בראשי שום אסוציאציות לדוגמאות שאתה מביא. אני מוצפת בחיים החילוניים ובטלוויזיה (באמת שכבר לא נותר מה לראות שם) ורבים ממושגי הטומאה העולים בראשי עולים משם. אמת שחטא הגנבה פושה היום בישראל בין שועים ורבים ואולם זה היום אינו חטא כלל ומי שיש לו כסף לעורכי דין מושך את הדיונים עד מעבר ליום האשכבה שלו .....
תגובות