חה. ואני בטח היחידה שמחכה בדרך כלל שיהיו 33יצירות אחרי כדי לשחרר את החדשה המוקפאת שלי, כדי שלא לחוש עד כדי כך חשופה..
(וברוב המקרים גם אחרי כמה שעות גלויות נתקפת שוב בהלה ומתקנת את "המעוות")
אני חושב ש- "סימן שאלה"- לא ממש הבינה את הכוונה שלך...
אני מכיר את ההרגשה, איך זה להשקיע ולטרוח, לשפוך את תוגת לבי הכורע אל תוך יצירותי ובסוף לזכות להתעלמות מוחלטת, לא תגובה, לא כלום - אין קול ואין קשב..
לפעמים אני תוהה אם משהו בכלל טורח לעיין ביצירות שלי...
[ליצירה]
חה. ואני בטח היחידה שמחכה בדרך כלל שיהיו 33יצירות אחרי כדי לשחרר את החדשה המוקפאת שלי, כדי שלא לחוש עד כדי כך חשופה..
(וברוב המקרים גם אחרי כמה שעות גלויות נתקפת שוב בהלה ומתקנת את "המעוות")
[ליצירה]
מכיר
אני חושב ש- "סימן שאלה"- לא ממש הבינה את הכוונה שלך...
אני מכיר את ההרגשה, איך זה להשקיע ולטרוח, לשפוך את תוגת לבי הכורע אל תוך יצירותי ובסוף לזכות להתעלמות מוחלטת, לא תגובה, לא כלום - אין קול ואין קשב..
לפעמים אני תוהה אם משהו בכלל טורח לעיין ביצירות שלי...
[ליצירה]
כן כמו שכתבת :"אני לא מייקובסקי" וזה לא :
הגיעה עת
אתחיל על לנין סיפורי
ולא משום שאין עוד בי כאב
אלא משום
שתוגתי נצחית
הפכה כאב בהיר - גלוי ......
[ליצירה]
אהבתי ששמואל מאפיין את עצמו כ"איש ציבור" בוויקפדיה ( כמובן שהוא זה שכתב את הערך על עצמו)
זה נשמע כאילו הוא תמיד מוקף בפמליה של עתונאים ועוזרים
[ליצירה]
"חוסר הקבלה וההכלה" - הוחמאתי דווקא בתור אחד שבישיבה אומרים עליו שהוא מקבל ומכיל יותר מידי....
כשאמרתי "מתי כבר תרדו מזה " לא אמרתי שזה רע או שאין לך זכות לכתוב מה שאת "לעזעזאל רוצה" , הבאתי את דעתי האישית הסובייקטיבית לחלוטין המסתייגת מייחוס מין כלשהו לקב"ה
ולמה הגבת בכזאת עצבנות ? ( יש קטע כזה אצל פמיניסטיות לראות בכל ביקורת של גבר נסיון לאונס)
לטרנד הזה קוראים "נאו -פאגאניזם" גם אם אינך מודעת לכך ( בד"כ שמות לתופעות ניתנים ע"י אנשים הנמצאים מחוץ לתופעות אלה, כמוני), זה הולך טוב עם תופים, שאנטי , "צופן דווינצ'י" ו"מי מפחד מלילית?" ( אגב, רבינו מרק גפני, הבעמ"ח, ברח מארץ לאחרונה והסיבות ידועות)
ולגבי מה שגילית שאלוקים הוא נשמתך ולא מה שלימדו אותך: 1 )אתמהה מה לימדו אותך ...
2) עצמי בתור פנתאיסט , אתמהה איך מכך שהוא כולל את הכל משמע שהוא אשה או גבר ( על פי אותו הגיון משמע שהוא גם לכלוך ושפכים כי הרי הוא כולל גם אותם בחובו)
[ליצירה]
ובכן, התשובה לחידה שחדתי קודם - עשיתי חיפוש באינטרנט ומסתבר שאלון הוציא כמה וכמה ספרים שאפשר לקנותם . אם אפשר למכור , למה לפרסם בחינם...
בינתיים שיננתי בע"פ את מה שיש פה...
תגובות