[ליצירה]
כנראה ש-
באמת לא הבנתי... לאחר שראיתי את התגובות האחרות, ובמיוחד את זו של נפש ממללא עצמו, הבנתי ש"נפלתי בפח"... אך שוב, אין זה עומד בסתירה לטענתי: ההומוסקסואליות היא נושא כאוב, וצריך לתת עליה את כל תשומת-הלב, גם אם רוב-רובו של הציבור הדתי- אינו כזה. שוב שבוע-טוב לכם, הראל.
[ליצירה]
תגיד, ה-
"ברק" הזה שהרס את האסם- זה היה אהוד או סתם ברק? אל תשים לב אליי, זו סתם בדיחה סרקסטית...
[ליצירה]
[ליצירה]
אוי...
פראפראזה פאראפראזה אבל... האם אין לכם נושאים קצת יותר אופטימיים לכתוב עליהם פראפראזות..? נמאס כבר, נמאס!!! יאללה, תעבירו אולי לערוץ הטבע, לערוץ המדע, לערוץ ההסטוריה, או אפילו לערוץ הספורט! אם אני רוצה לראות שחור בעיניים- יש לי ערוצי-חדשות בשפע! (מאחד שנמאס לו...)
[ליצירה]
כן כן, ייתכן בהחלט!
זה מ-מ-ש הסגנון של קישון! וראה לדוגמא סיפורו: "יצחק הסוף איננו" או אפילו "תעלת-בלאומילך" ו"השועל בלול התרנגולות" (עם ה'המשך בעמוד חמש' המפורסם...). קישון הוא ממש ה-אלוף (בה"א הידיעה), בלקחת אי-הבנות קטנות, טריוויאליות לחלוטין, וניפוחן עד לכדי "מלחמת-עולם" שלמה... ואתה יצחק, פשוט 'תלמיד מובהק' שלו! יפה מאוד, הוחזר קישון!
תגובות