[ליצירה]
זה כאילו, וסליחה על החוצפה, קצת מאבד מהפואנטה של המקום, כי אמנם זה הכל במשפט אחד, אבל כמדומני שהרעיון הוא לחבר את הדברים הללו בעצמנו, ולא להעתיק לכאן מכתבי שרשרת מהאינטרנט.
או שאני טועה..?
[ליצירה]
מצטערת שאני חוזרת למקום חוזר בדיון שלכם. אבל איך אתם אומרים שכל מישהו שהוא עליון זה גזענות????
תחשבו קצת..... תחשבו על כל אדם עליון.... חשבתם??
יופי. והוא גזעני??.
כל אחד שיהיה איזה ראש ממשלה.... או איזה מנהיג חבורה אז הוא גזעני!?.
ממש לא. מישהו גיזעני זה אדם/קבוצה שהיא מעל לכולם ומתייחסת אל השאר כאל פחותים. ועדיין דעתי היא שהיהודים יש להם גזענות חיובת. תמשיכו לתקוף אותי, ותגידו שאני לא מבינה כלום, אבל לא משנה. כל אחד כאן קצת חושב שהוא הגאון היחידי. אז גם לי מותר :).
[ליצירה]
נראה לי שמיצינו כולנו (כולל אותי) את קטע הצנזורה הדרושה... אבל עם כל הכבוד...מסכן הבנאדם... מה הוא אחראי על הצנזורה שכועסים עליו??.... זה עניין של האתר בלבד..הוא רק כתב את שלו, מתוך שיעמום או שלא מתוך שיעמום, זה לא משנה. מה שבטוח זה שהוא לא זה שהכניס את זה סופית לאתר.
נראה לי שהוא הבין כבר שהצירה כישלון לא לדעת כולם היא "יצירה". ועכשיו...שיהיה לך בהצלחה בהמשך :)
[ליצירה]
קטעים נכונים ! :)
הייתי אומרת שהכי גרוע זה אלו בסופר.
נגיד אתה בא לקופה של -עד 8 מצרכים....אז תמיד יוצא לפניך איזה איש שהחליט ששמונה פעמים את אותו מוצר לקחת נחשב רק מוצר אחד, ולא שמונה ואז ככה יש לו עו מלא מוצרים.... מה שגורם לך לחכות יותר זמן מאשר בקופות הרגילות!.
[ליצירה]
חחחחח אהבתי ממש את המשחק מילים הזה!
"אני הרגתי יתוש, כל הלילה הוא חג סביבי וגרם לי לעיטוש" :)
"אני לא כזאת נמוכה כשירדתי מהפלטפורמות נתתי צ'יף לנמלה" =)
יומשמח לכולכם!