ברוך ה', לא בי המדובר. או שכך לפחות... נראה לי...
סניליות
-------
חולה אני מדי
מכדי להגיב
על כל שטות
הנאמרת...
...עלי
(או אפילו) מלפני
מאחורי ומצדדי-
הוא העומד!
[ליצירה]
חותם בשתי ידיי!!!
שיר נכון להחריד! (וזה עוד אחד מסממני הצביעות, שעמנו, ובמיוחד החברה החרדית- נגוע/ה בה). ויודעים אתם, ילדים יקרים (או שמא: ילדים שהתבגרו), מה עומד בבסיס הדברים??? כן, ניחשתם נכונה: כ-ס-ף!!!
[ליצירה]
טוב, האמת היא...
שידעתי על ה'קשר' הזה, כבר לפני עידן ועידנים... מה ש'באמת' רציתי לומר הוא, שמפליא איך עמים יכולים להשתנות, בעיקר לטובה, מה שנותן לנו תקווה, שהעתיד באמת יהיה עתיד וורוד יותר... ובעניין ה"לא חשוב איך", על-כך, בפעם אחרת, o.k.?
[ליצירה]
האוורורה טבעה מזמן!
זה ה-מ-ו-ח שלו שזקוק לאוורור...
[ליצירה]
[ליצירה]
היי גאיוס..!
צריך לתת לו, לאדון ירושלמי- קצת קרדיט על השיר הזה! סופסוף אני מרגיש, שהוא בדרך הנכונה... על שיר זה ניתן להגיד, שהוא יותר טוב משיריו האחרונים, כיוון שהוא לא כל-כך חד-משמעי כמותם, ואפשר להחילו- לא רק על תקופתנו...הוא יותר אוניברסאלי ומעורפל מבחינת המסר שהוא נושא. יפה אדון ירושלמי, המשך כך!
[ליצירה]
כנראה ש-
באמת לא הבנתי... לאחר שראיתי את התגובות האחרות, ובמיוחד את זו של נפש ממללא עצמו, הבנתי ש"נפלתי בפח"... אך שוב, אין זה עומד בסתירה לטענתי: ההומוסקסואליות היא נושא כאוב, וצריך לתת עליה את כל תשומת-הלב, גם אם רוב-רובו של הציבור הדתי- אינו כזה. שוב שבוע-טוב לכם, הראל.
[ליצירה]
כן, גם אני חושב כך
שבסופו של דבר נגיע לנבואה, בימים העתידיים ההם (ימות המשיח? העולם הבא? איני יודע בוודאות...). שמעתי פעם הסבר אמוני על תופעת "ירידת הדורות" ומאידך- ההתפתחות הטכנולוגית (והמחשבתית!) האדירה במרוצת הדורות ("עידן האורות" וכו'). האם יש סתירה בין שני המושגים? לא כל-כך... בזמנו של משה רבינו עה"ש, אפשר לומר שהוא היה ממש "ענק שבענקים" אך לעומתו- כל העם היו ממש "אפסים" (אם להשתמש בלשון של ימינו...). ככל שעוברים וחולפים הדורות- דרגתם של האנשים הגדולים באמת- הולכת ויורדת, אך מאידך- העם ככלל- מתעלה! הוא נעשה יותר ויותר גדול! יותר ויותר חכם, (ומאמין אני שגם) יותר ויותר מוסרי! לכן כולנו תקווה שבימות המשיח (או בעולם הבא) או- בסופה המוחלט של ההסטוריה- כל עם ה' (ואולי גם כל בני-האדם) יהיו בדרגה הרוחנית העליונה ביותר. טוב, כנראה שדברתי מספיק לעכשיו, אז- שבוע טוב!
נ.ב., זוכר את השיר ההוא שפרסמתי- "לובביץ'" שבעקבותיו שפכת עליי קיטונות של רותחין? אז בהתחלה השבתי לך כמה תשובות על טענותייך, אבל אח"כ החלטתי (גם כתוצאה של לחץ מצד חברים וידידים) להסירו. אולי ב-א-מ-ת השיר היה יותר מדי חריף ופוגע. אה, איך אני בשבילך, נשמה...
תגובות