צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
היי. תודה. אך זאת דרך כל בשר. לא הייתי רוצה שיהיה בשום דרך אחרת. טוב לי שהתנתקו ממני ושיש להם חיים אחרים. והם שונים ממני. ולא תמיד זה כך. אך לעתים, כל אדם חווה את הנבדלות שלו, אפילו מהקרובים אליו ביותר.
אני שמחה שכתיבתי מוצאת חן בעיניך. אך בחיים אנשים כמוני לעתים יחָשבו לשונים, על פי דרך התנהגותם ודיבורם.
חג פסח כשר ושמח.
[ליצירה]
איזו הזדהות מיוחדת מן הלב ...
משה נשלח בתיבה על היאור ומשו אותו מן היאור והיה לו קשר עם מים ואת הים הוא חצה לשניים. ואולי חלק מהסמליות הזו היא עניין הגמגום, הפה שנפער ונסגר ואינו מוציא מילה. כמו הדג, אשר חי במים ואת קולו לא שומעים וכאשר מושים אותו רק פותח וסוגר באלם.
[ליצירה]
לדעתי זה שיר יפה ומיוחד מאוד ונראה לי שכדאי היה לך להניח לו להתבשל חודש חודשיים ולעבור עליו שוב לפני שיחרוט את עצמו בצורתו הנוכחית ברוחך. למשל, הבית האחרון, "תני לך לבכות" לא מסתדר לי בדיוק.
יצירה מוכשרת ביותר.
[ליצירה]
שלום ילד
נכנסתי לדף יוצר שלך וראיתי את הססמה ואני מניחה שאם כתבת והתלוננת יש לך סיבה. טוב. לא חושבת שהייתה כוונה לפגוע. אלה תרגילים. מוזרים בהחלט אמנם. אני מעולם לא כתבתי חמשירים והם נבעו מהעט עד שנדהמתי. אך היה בטוח שללא סיבה טובה גם לא אכתוב כאלה יותר ולא תהיה לך סיבה נוספת לכעוס. החברים האלה מחפשים מטלות לגרד מתחת לאדמה, ממש קשים שעורי הבית שלהם. כל טוב ולילה טוב.
תגובות