תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
אוי רחל
תמרור: קשה לי עם הדרישה של הבית האחרון. קפץ לי מול הפרצוף (סליחה, מול ה"פנים") משפט בסגנון "מה ששנוא עליך...."
בכל זאת נגעה בי הצעקה שמשתמעת מהשיר: "אני קיים!" שימי-לב... אני פה. סימן: אין מה לעשות המילים שלך פועלות!
(ציון: מי אני שאחלק ציונים?)
תודה,
בועז
[ליצירה]
יפה!
כתיבה נפלאה וזורמת, כרגיל, ותיאור סיפור בצורה יפה.
מוזר איך שאת מצליחה להיכנס לראש של גיבורים מיתולוגיים, ואני בטוח שאם הייתי רוכש קצת יותר ידע הייתי גם מתלהב יותר.
יפה מאוד!
[ליצירה]
אוקיי. מושלם.
לקחתי על עצמי לאהוד רק דברים מסויימים, ולכן אני מתנצל אם אוריד כמה מהיצירות הקודמות שלך שאהדתי (אין זה אומר שאיני אוהב אותן - הן מקסימות!). אבל פה... הרעיון פה מדהים.
איך הגעת לזה?
אני יכול פשוט לשבת פה פעור פה, ולחזור על תגובתו של אסף בהסכמה.
עם מה ציירת את זה הפעם? הצבע גם שינה המון... לטובה.
נ-ה-ד-ר!
תודה עצומה!
[ליצירה]
התגעגעתי.
תפילה מאירה. נהניתי כ"כ.
צירוף המושגים, התיאורים הפשוטים והמקסימים.
"אספני, אלי, וקח אליך" - יפה!
הלוואי ונזכה לבכות על על תחלואי הטבע ולשמוח על נפלאותיו, אך כמדומני שנוכל רק כאשר נוכל לבכות על תחלואי האדם ולשמוח על נפלאותיו.
תודה!
[ליצירה]
יפה!
המעבר המהיר בין תוהו-ובוהו של מטה לטוהר של מעלה טוב. כאילו המספרת מעבירה מבט מלמטה למעלה, ושוב חוזרת למטה, להיכן שהיא נמצאת.
לשקוע בחלומות לרגעים קצרים ומתוקים.
אפרופו חלומות, הקטע נשמע כמו אחד.
"אפילו הציפורים פה אחרות" - ציפור. חיה שיכולה להגיע לאותו מימד נפלא שם למעלה. אולי באותו מקום, לציפורים המשונות אין כנפיים?
אפשר להסכים עם זהירות שביר (בשביל ה"אלימות"), אבל אני דווקא חשבתי שהסיום עוצמתי.
תודה!
[ליצירה]
נפלא!!!!!!
נפלא! מזדהה עמוקות...
כתוב בצורה משעשכת, אך רואים בבהירות עד כמה נושא השיר רציני.
איני יודע אם התכוונת לכך, אך "מפלצת קטנה בגודל אגרוף" באמת מתאים... כגודל הלב.
הזדהיתי מאוד...
השירים שלך מעולים! (ואני מתחיל להתרגל לצבעים!)
[ליצירה]
שיר יפה מאוד, הנותן בצורה טובה לחוש את הבלבול שחשת כשכתבת את השיר.
הכתיבה נחמדה, אך לא היה מזיק להשתמש בעוד קצת מילים, ולהוסיף מילים נרדפות.
יפה!
[ליצירה]
המממ... יפה!
אני אוהב את "כתמי האש" האלה על הגלימות, ובכלל, את הצורות האלה.
משום מה העיניים שלה נראו לי קצת יותר מדי עגלגלות. אולי צריך להקטין אישונים?
את מציירת נפלא.
תודה!
תגובות