[ליצירה]
גם אז, גם היום פה פעור.
מסתורי, יפה, מושך, מעניין.
יפיפה!
תודה לך.
[ליצירה]
[ליצירה]
בפעם הבאה שתגיד שאתה חובבן אני אתלה אותך על עץ סקוויה עם טיטול משומש בפה.
לך תעשה עם זה משהו, בנאדם!
אתה מצייר מדהים. נהניתי לראות גם את המקור.
תודה!
[ליצירה]
להחליף את דיו העט ביין.
כל כך נהדר.
המחשב שלי נתקע באיזה שלב (גם הוא השתכר כנראה), ונותרתי עם חצי שיר וכל רגע חשף בו עוד שיכבה. של ייסורים בעיקר.
לא רק בשביל הדימוי, באמת יש פה הרגשה של השתכרות במהלך הקריאה. רציתי עוד ועוד ככל כתבת. והתוכן, שמתעסק באופן משוגע בתחושות ובכל השאר הדברים שעולים מהשתייה, פתאום נגע לי גם (מן הסתם בצורה אחרת) כשהשתכרתי מהמילים.
[ליצירה]
איזה שיר מלטף..
יש לאחותי תמונה שממש מתוארת בשיר!
התינוקת הכי חמודה שיש, לא מבינה איפה היא נמצאת ומה היא אמורה לעשות.. וכל התיאור של העריסה...
מדויק שזה מדהים..!
ובלי קשר לאחותי- אהבתי מאד, השיר נותן תחושה טובה.
שלך באהבת אין קץ, עומר.
[ליצירה]
קטע מעולה, מויש צודק. ומרשימה הכניסה לראש כזה.
וגם התגובות של ילד במקום.
אני אנסה להסביר מה מפריע לי, אולי מ'בפנים' זה ישמע טיפה אחרת.
המעבר בין מצבי הרוח שלו מהיר מדי, זה לא עובד ככה. אם זה משבר שהוא קצת יותר מדיכאון חולף, לוקח זמן (כמה סדרים מינימום) לצאת ממנו. אז יש כאלה שלומדים, וזה נשכח, או שהראש שלהם נובל על הגמרא. ויש כאלה שמנגנים בחדר. לא יודע אם ניסית לתאר דבר כזה, בעצם.
באמת קטע שאין לי כל כך מילים לתאר את ההרגשה המזדהה הזו שבוקעת.
[ליצירה]
[ליצירה]
שלום לך,.
הראשון להוט ותמים, אבל הבית השלישי אהוב עלי יותר. הסוף נתן לי הרגשה שהכל רק מתחיל, והתיאור של ההתרגשות בו פשוט נהדר. כל קריאה נוספת הביאה בקירבה עוד חיבורים ורעיונות, כולם יפים, רובם מדויקים.
לקרוא עוד פעם, זה בטוח.
עומר :-)
[ליצירה]
איזה פיספוס.
את יכולה להטביע וגם לשרוף
אותי לתלות על עץ גבוה
ואם תרצי להיצלב
עם ארבע מסמרים ואחד בלב
אפשר גם להרוג עם כדור ברקה
אני יודע שלזה את מחכה
מנסה לתת לי את הטוב ביותר
ועכשיו תורי להשלים את החסר
(גיא בן שיטרית).
[ליצירה]
אהה..שונֶה.
אוח.. ערוגה וס"ס, עשיתם לי את היום.
פעם הרגשתי את זה בגמרא.
גמני רוצה:
הגלובליזציה המודרנית מובאת בשירך כהוא זה ש-דה גול (הגבר-גבר) היה יותר נמוך מנפוליאון, וגם יותר אהב חצילים.
מלבד זאת, העניין אינו מוכיח שום דבר,
מלבד היותו לבד.
חסידי הניאו מרקסיזם ותנועות חב"ד על כל גוונותיהם אמרו "לא!" חד משמעי, אבל ניתן להבין זאת כשני צדדים למטבע הרוסי. מצד אחד- בעת עלייתו של משה רבנו להר סיני, היו כאלה שטענו שהוא מטפס על פירמידה, וכל השנים במדבר בני ישראל בעצם הסתובבו סביב מצרים. ומאידך גיסתי משה כולה רצה לעשות חוצה ישראל (ארבעים יום) אבל נפלו עליו שתי אבנים גדולות עם כל מיני חריטות, אז הוא הביא את זה לחברים במתנה. עד כאן זיבולי שכל. להתראות ויום טוב.
תגובות