אויש, זה לא כ ז ה מסובך..
הרעיון ממש יפה, לא מסכים איתו אבל הוא מן דימוי חי שנותן משמעות אחרת (מהמשמעות שעולה ברגע הראשון) לכותרת.. נראה לי שהיית יכול קצת יותר להשקיע בזווית צילום ובתאורה, אחרי הכל זאת תמונה מבויימת..
[ליצירה]
אויש, זה לא כ ז ה מסובך..
הרעיון ממש יפה, לא מסכים איתו אבל הוא מן דימוי חי שנותן משמעות אחרת (מהמשמעות שעולה ברגע הראשון) לכותרת.. נראה לי שהיית יכול קצת יותר להשקיע בזווית צילום ובתאורה, אחרי הכל זאת תמונה מבויימת..
[ליצירה]
אני מסכים עם ערוגה באופן כללי אבל למשל אם חברים לא היו מפרגנים לי לא בטוח שאחרים היו קוראים. מה שגם מראה את מה שערוגה ניסתה להגיד על כך שמתפספס פה משהו בזה שלא יכולים תמיד לסנן ולמצוא את מה שטוב. ובכל אופן למרות שאני מסכים עם ערוגה אני בכל זאת מבין את תמי שרוצה להודות בעיקר כי אני לא תמיד יכול לפרסם את מה שאני כותב רק בגלל פחד מחוסר אהדה ציבורית ליצירה ואם כבר אני מפרסם ומישהו אומר תודה זה נחמד אפילו אם היצירה לא טובה
[ליצירה]
האם זה מה שעובר בליבו של גנב בלילה כל עוד ישנים הכל שלי אף אחד לא רואה. בודק את העירנות לפני שעושה את המכה.
או שמא איש החש בדידות, יש לו הכל אך זה לא שווה כלום בלי קרבה אל מישהו הוא דופק על חלון אך העולם שותק בפניו אינו רוצה לחבור נשאר ישן. משאיר אותו ואת השייך לו בחוץ. בסוף גם נקודת האור תכבה הלוואי כבר יגיע הבוקר.
[ליצירה]
תמיד שאלתי את השאלה לו הרמב:ם היה חי כשדרווין העיר את כולם התורתו האם הרמב"ם היה מקבל אותו?
ואחת התשובות הם שאולי הרמב"ם היה חלק מאותו אבולוציה אבל לא אלעה אתכם בדברים
[ליצירה]
טוב אז ככה, הייתי במשרדים הראשיים של חברת פפסי בניו יורק והיה גן ענק עם המון פסלים ביניהם האחד הזה עם הכותרת "כף בונים גדול" והדבר הראשון שחשבתי עליו זה - וואחד שפכטל
תגובות