אם תסתכלו מקרוב תוכלו להבחין כי זו נורה.. מצאתי אותה שקועה בחול ולא יכולתי להזיז אותה לצורך הצילום-בימוי מלאכותי של תמונה נוגד את עקרונותיי. הרעיון הוא שהיא נראית דולקת ממש, למרות שזו רק השתקפות השמש. לפחות ניסיתי.. :-)
נהדר!! אחת התמונות הטובות שראיתי.
דווקא חשבתי שזו גולה השקועה בחול, אבל גם נורה זה נחמד. [זה לא כל כך נראה לי כמו נורה דולקת, יותר אוהבת את הקטע הויזואלי, לא הרעיוני].
חושבת שהיה עדיף בצבע.
נהדר, בכולופן.
תמונה מעולה.
עוד לפני שקראתי את ההסבר שלך חשבתי בדיוק את זה. המשחק הזה של נורה מוארת, אבל מה שמאיר אותה זה האור המנוגד לה בדרך כלל, הטיבעי- השמש, עשה לי את זה.
חוצמיזה- לא ראיתי את התמונה בצבע, אבל נדמה לי שאני מסכימה עם שחף.
[ליצירה]
אם תסתכלו מקרוב תוכלו להבחין כי זו נורה.. מצאתי אותה שקועה בחול ולא יכולתי להזיז אותה לצורך הצילום-בימוי מלאכותי של תמונה נוגד את עקרונותיי. הרעיון הוא שהיא נראית דולקת ממש, למרות שזו רק השתקפות השמש. לפחות ניסיתי.. :-)
[ליצירה]
נהדר!! אחת התמונות הטובות שראיתי.
דווקא חשבתי שזו גולה השקועה בחול, אבל גם נורה זה נחמד. [זה לא כל כך נראה לי כמו נורה דולקת, יותר אוהבת את הקטע הויזואלי, לא הרעיוני].
חושבת שהיה עדיף בצבע.
נהדר, בכולופן.
[ליצירה]
תמונה מעולה.
עוד לפני שקראתי את ההסבר שלך חשבתי בדיוק את זה. המשחק הזה של נורה מוארת, אבל מה שמאיר אותה זה האור המנוגד לה בדרך כלל, הטיבעי- השמש, עשה לי את זה.
חוצמיזה- לא ראיתי את התמונה בצבע, אבל נדמה לי שאני מסכימה עם שחף.
[ליצירה]
במאמץ עילאי אני מתגברת על הציניות ("לראות את היופי בדברים הקטנים"..אין יותר קיטש מזה) ומודה שזה סיפור יפה, ובעיקר נעים וזורם לקריאה. (ותודה לילד שהמליץ והביאני עד הלום)
[ליצירה]
ואולי זו בדיוק הנקודה.. האם אתה כותב מתוך צורך פנימי עמוק לבטא את שמתחולל בתוכך, או רק לשם תשומת לב? והאם שיר שנכתב מתוך מקום כזה יכול להיות מוצלח באמת?
(וזה נאמר כתגובה לשיר הזה בלבד, לא קראתי עדיין את שאר היצירות שלך).
זו נקודה למחשבה להרבה מאוד יוצרים כאן.
[ליצירה]
אני מוכרחה לסנגר על המצלמה שלי (canon 300AV המצוינת) ולומר כי איכות התמונות המקורית טובה וחדה בהרבה! פשוט בשביל שאוכל לחלוק אותן אתכם אני צריכה להקטין אותן ולשנות רזולוציה, מה שפוגם מעט באיכות.
ו..תודה רבה לכל המגיבים.. זה משמח ומעשיר בכל פעם מחדש :-)
[ליצירה]
אופק- בחרתי לצלם בצורה מעט עקומה כדי להדגיש את האמירה (ובכלל-לא אוהבת תמונות עם קומפוזיציה מושלמת מדי), יודעת שזה מעט צורם לעין..מחיר הביטוי האישי :-)
נשמת- מכירה את הקונספט, אבל מאמינה ב"טוהר הצילום"..יסלח לי נביא שקר, אבל אני נגד עיבוד (ממוחשב או ידני) של תמונות. כל העניין,מבחינתי לפחות, הוא לצלם מלכתחילה מה שאתה רוצה לומר, ולא "לסדר" את זה אח"כ כדי שייראה כך.
ושיר-ניצלתי את השם כטריגר :-)
אגב, זה צולם בבית כנסת בשירת הים- שזו השכונה החדשה בנווה דקלים (בקרוב בע"ה תמונת המשך..).
[ליצירה]
תגובות