[ליצירה]
"ראוי לדלג על השבירה, אפשר להתקדם ללא נפילות."
... אני לא בטוחה שזה נכון. על שאר הקטע אין לי מה לומר, אך השורה הזאת ספציפית...
כשאדם בא לעלות מדרגה, הוטלים ממנו לגמרי את האחיזה במדריגה שהיה בה קודם, ואז זמנית יש מצב של כאילו-נפילה. לפי הידוע לי אי אפשר להמנע מנפילות, אלא כשאינך מתקדם...
[ליצירה]
אבנר, אני כל כך מאחלת לך, ובטוחה, שתצליח לפרוץ את החומות האלה, שתצליח לחוות את הזרימה הזאת, לצאת מהלילה הכל כך ארוך וקשה הזה -- לאור יום! כל כך רוצה להיות איתך בזה, לחזק אותך! מאחלת לך המון אהבה ואור בזרימה חופשית!!
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
תודה על התגובות! ניצן - לא רציתי ללכת מסביב, רציתי למסור הרגשה מדוייקת. אבל השומן הוא ממילא לא האישו, אלא התיעוב העצמי וההרגשה ש"אין לי זכות לתפוס מקום". anyway תודה.
[ליצירה]
כולנו, נראה לי.
אני תמיד מנסה לחשוב שהכיעור חיצוני לי. זה לא אני באמת, זה בא מצד הנפש הבהמית. מצד זוהמה שנדבקת בקליפת הגוף כמו זפת בים לרגליים. ומה אנחנו? טהורים. טובים. מוארים.
[ליצירה]
ואולי אפשר להסביר לאחות הקטנה, שיש עולמות אחרים, רבדים אחרים במציאות הקיימת, בהם אין נפילה כלל...
הנפילה רק *נדמית* לנו. (כמו ב"מטריקס"...) זו אשליה שתחלוף עם חלוף כל הרוע- שגם הוא אשליה, ביום שיבוא במהירה בו טעם העץ יהיה כטעם הפרי, שהמהות החיצונית תהיה מראה של הפנימית ושום דבר לא יסתיר ויכסה עוד על הקסם הקיים בכל. על היופי והטוב הטהור שאלוקים משפיע בכל...
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
וואו! אני מופתעת מעצמת וכמות ההזדהות! כל כך הרבה לבבות שבורים יש כאן?... תנסו לראות בזה טרגדיה, ולא רוע מכוון. אנשים לא עושים רע כי הם רעם (ברוב המקרים...) אלא כי הם חלשים. ואנוכיים. ולא יודעים בעצמם להתמודד. ורע להם בעצמם. תחשבו על זה ככה. פורקן זה יופי. זה עוזר. אבל אחר כך בא תורה של מחשבה בוגרת (עד כמה שזה קשה כשמעורבים רגשית).