אותך חפשתי מלפנים
אותך מצאתי מאחור
לא יקיפוך דפנים
לא ישיגוך סוב-סחור
אין בפני מי אוכל לבי המתייסר לשפוך
יבוז לי כל רואה את דמעותי
אך אם אדם יראה לחוץ, הן אלוקים יראה לתוך
ולו רק בגלל זה לסבול היה כדאי
איזה יופי של שיר! "אלוקים יראה ללבב" - השיר הזה מפיח רוח של תקווה בכל אותם המיוסרים, זה מזכיר להם שהם לא לבד ויש מי ששומע, יש מי שמאזין, שמקשיב, שאיכפת לו מהם ורוצה בטובתם...
-אתה מוכרח לפרסם את זה באיזה עלון של דתיים או משהו כזה...-
נ.ב- המשך כך (אני מתכוון בשירים מסוג זה)
זה כל כך מזכיר לי- "רק לאלוקים יש פנאי,שינשק בעדנה את סודותך הכמוסים"... זלדה..
כל כך יפה ונכון השיר שלך...
מזכיר לי שאני צרכה לדבר איתו בקרוב:)
רק בשמחה,
פרח בר.
[ליצירה]
נהדר!!!
איזה יופי של שיר! "אלוקים יראה ללבב" - השיר הזה מפיח רוח של תקווה בכל אותם המיוסרים, זה מזכיר להם שהם לא לבד ויש מי ששומע, יש מי שמאזין, שמקשיב, שאיכפת לו מהם ורוצה בטובתם...
-אתה מוכרח לפרסם את זה באיזה עלון של דתיים או משהו כזה...-
נ.ב- המשך כך (אני מתכוון בשירים מסוג זה)
[ליצירה]
זה כל כך מזכיר לי- "רק לאלוקים יש פנאי,שינשק בעדנה את סודותך הכמוסים"... זלדה..
כל כך יפה ונכון השיר שלך...
מזכיר לי שאני צרכה לדבר איתו בקרוב:)
רק בשמחה,
פרח בר.
[ליצירה]
"סילוק" נקרא כך לא בגלל שבו מסתיימת הקדושתא (כלומר לא בגלל שהקדושתא "מסתלקת" לה ) אלא בגלל המשמעות הנלוית למלה "סילוק" והיא: התעלות, התרוממות . כביכול הפייטן מעביר חוויה של המראה לעבר השחקים ע"י כך שהשורות נעשות יותר קצרות והחרוזים יותר צפופים
[ליצירה]
"חוסר הקבלה וההכלה" - הוחמאתי דווקא בתור אחד שבישיבה אומרים עליו שהוא מקבל ומכיל יותר מידי....
כשאמרתי "מתי כבר תרדו מזה " לא אמרתי שזה רע או שאין לך זכות לכתוב מה שאת "לעזעזאל רוצה" , הבאתי את דעתי האישית הסובייקטיבית לחלוטין המסתייגת מייחוס מין כלשהו לקב"ה
ולמה הגבת בכזאת עצבנות ? ( יש קטע כזה אצל פמיניסטיות לראות בכל ביקורת של גבר נסיון לאונס)
לטרנד הזה קוראים "נאו -פאגאניזם" גם אם אינך מודעת לכך ( בד"כ שמות לתופעות ניתנים ע"י אנשים הנמצאים מחוץ לתופעות אלה, כמוני), זה הולך טוב עם תופים, שאנטי , "צופן דווינצ'י" ו"מי מפחד מלילית?" ( אגב, רבינו מרק גפני, הבעמ"ח, ברח מארץ לאחרונה והסיבות ידועות)
ולגבי מה שגילית שאלוקים הוא נשמתך ולא מה שלימדו אותך: 1 )אתמהה מה לימדו אותך ...
2) עצמי בתור פנתאיסט , אתמהה איך מכך שהוא כולל את הכל משמע שהוא אשה או גבר ( על פי אותו הגיון משמע שהוא גם לכלוך ושפכים כי הרי הוא כולל גם אותם בחובו)
תגובות