כרגיל:
המשאל הקיצוני אוחז בידו דף טבלה ומנסה לעשות השוואות גורפות בין הצד שלנו לשלהם -
זהו השוויון היחיד שנותר בעיני השמאל הקיצוני שהפך עורו לקפיטליסטי
[ליצירה]
---
כרגיל:
המשאל הקיצוני אוחז בידו דף טבלה ומנסה לעשות השוואות גורפות בין הצד שלנו לשלהם -
זהו השוויון היחיד שנותר בעיני השמאל הקיצוני שהפך עורו לקפיטליסטי
[ליצירה]
...
תמיד הם הבעיה לא אנחנו , אי אפשר שהם יהרגו אותנו ואנחנו לא נגיב אז אני מקווה שיהרגו עוד הרבה ערבים על כל יהודי שמת צריך להשמיד עשרה פלסטינצים .
[ליצירה]
לגבי "גירוש היהודים"
תראה, יש הבדל, בין גירוש האוכלוסיה הערבית של הארץ ב-48, שחייתה בארץ מאות רבות של שנים ברציפות, ושהיה לה קשר שורשי אל האדמה הזאת, ובין פינוי התנחלויות, אשר הוקמו בדרך של כיבוש והפקעת אדמות בידי השלטון הישראלי.
[ליצירה]
בלי כל קשר
לאסוציאציות עם כרטיסי אשראי ומועדון למיניהם, לדעתי, לכל עובד מגיע כבוד.
עכשיו, לגבי כסא, אז לידיעתכם, חלק מרשתות שיווק בישראל, אוסרות על קופאיות לעבוד בישיבה.
[ליצירה]
לאדיק הקפצן
שמע משהו! לא התגאתי בסטאלין, בכתבתי זאת! אלא רק הבהרתי, שבכל תקופה כולל זאת שבה שלט סטאלין, היו גם הרבה דברים חיוביים, שאסור מתוך להט ההסתה האנטי-קומוניסטית, לשכוח מהם.
[ליצירה]
תדע להבחין!
שמע, חזן! אל תבלבל בין שלטון אמריקאי, לבין אומה אמריקאית. השיר הנ"ל, מופנה כנגד שלטונות ארצות - הברית, שבמדיניותם ברחבי העולם, יוצרים קרקע פוריה ביותר לכל מיני גורמים קיצוניים, כדי שיבצעו פעולות טרור.
אינני נגד העם האמריקאי; כמו - כן, אינני נגד מוצרים אמריקאיים, שמאחוריהם אלפי ומליוני ידים עמלות... אלא רק נגד הממשל שמנסה להכתיב לכל העולם את כללי המשחק.
מקווה, שהסברתי את עצמי! שמואל
תגובות