[ליצירה]
תשמור על העולם ילד..
אני חושבת שהעתיד כבר כאן..
לדעתי לא כדאי לחיות במחשבה ש"יהיה טוב" אלא לעשות את העכשיו- טוב!!
שילדי העתיד יהיו אנחנו, או לכל היותר- ילדנו.
זה לא חלום, זה אפשרי.. האדם האחרון שאמר "אם תרצו אין זו אגדה", הצליח מעבר למשוער..
[ליצירה]
סליחה, מה זה צריך להיות?
לא פרסמת את זה כבר פעם??? ושוב, (אומרים לך ואתה לא לומד!) "עשרה"=זכר, "עשר"=נקבה. וכל הנקבות=מכות! (סתאאאאם, פמיניסטיות, ממש לא התכוונתי...). לכן- לא 'עשרת' המכות, כי אם 'עשר' המכות. קאפיש?
[ליצירה]
מממ...
לוממש התחברתי...
נשמע כמו שילוב מוזר של רב-נחמן, יוסף הצדיק ואגדה לא מוצלחת במיוחד של האחים גרים.. :-)
אם יש כאן קאץ' שלא תפסתי, אנא, אמור לי...
[ליצירה]
חולק על זה שמעליי
מה, כ-ל אגדה צריכה להיות משהו חדש, שאף אחד לא חשב עליו בעבר? גמני חושב שהאגדה הנ"ל היא שילוב של כל היצירות (או: הז'אנרים השונים) שהוזכרו למעלה, ובכל-זאת, אהבתי. קבל ח"ח גדול, הראל.
[ליצירה]
ההה, אהוב אהבתי!!!
אתה גדול, אתה... זו לא רק אגדה יפה, זוהי גם 'פארודיה' נפלאה על כל האגדות למיניהם... (יוצרים אחרים יאמרו: "אל תגיד 'פארודיה', תגיד 'פאראפראזה', אך לי- אין זה אכפת כלל וכלל...). קבל ח"ח גדול ואוהב, הראל.
[ליצירה]
.
זה לא נכון.
תנסה להכניס נשק לישיבה חרדית, ותראה שזה אפשר.
וחוץ מזה: איזה מן שומר זה בכניסה שלו עצמו אין נשק? ושלא עשהבעצמו צבא ולא מבין שלא עוזבים נשק? וכו' וכו'
[ליצירה]
קטע מרשים- ומנוסח היטב
מבלבל למדי- לא ממש ברור באיזה גאווה מדובר- האם בגאווה של הקהילה ההומולסבית או שמא בגאווה של להתחתן עם גבר "לא מספיק טוב"לטעמה.
חוץ מזה מדובר בקטע מעולה
[ליצירה]
נחמד מאד
לחזן היקר זה מוצלח מאד.
ההרהורים הפילוסופים מצאו חן בעיניי.
לגבי כוונת המשורר- אחרי ששמעתי שנד- נד של ביאליק הוא שיר שעוסק בהתקרבות וריחוק מהאל- אני כבר לא יודע כלום לגבי כוונת המשורר.
בכל אופן קבל ח"ח.
[ליצירה]
זה לא כואב?
כשאני מנסה ללכת בחוץ יחף- הרגליים שלי מתנגדות.
השיר הוא שיר יפה, שמזכיר לי את השיר המקורי שהוא שיר נפלא- ורק להיזכר בו עושה לי טוב על הלב.