ציור מאוד יפה, אני חושב שהוא מושלם מבחינת הטכניקה. אבל המבע והמבט קצת חסרים. הוא נראה קצת כמו תלמיד תיכון בהצגת סוף שנה: מנסה לשדר משהו, אבל ממש לא נכנס לדמות...
אבל הרקע הזה ממש מדהים! איך עשית את זה, זה נייר מיוחד?
[ליצירה]
ציור מאוד יפה, אני חושב שהוא מושלם מבחינת הטכניקה. אבל המבע והמבט קצת חסרים. הוא נראה קצת כמו תלמיד תיכון בהצגת סוף שנה: מנסה לשדר משהו, אבל ממש לא נכנס לדמות...
אבל הרקע הזה ממש מדהים! איך עשית את זה, זה נייר מיוחד?
[ליצירה]
באיחור...
האם חייב לדעת לנגן על גיטרה בשביל להחזיק בה?
ואולי דווקא באותו רגע הוא לא ניגן והיסתכל על מצלמה?
יש אין סוף אפשרויות וסיפורים להלביש על ציור, פסל תמונה, וכו'. צריך רק להיתבונן, עד שאתה מרגיש גם בטוב ובנסתר מאחור היצירה, לחקור ולשאול את עצמך. גם בקישקוש של ילד צריך להיתחשב ,לא לזלזל בכלל. אפשר לבנות אבל גם בזהירות..
[ליצירה]
חמוד
הבחור באמת מצויר טוב יותר
ובניגוד לעמית דווקא ניראה לי שהם ממש מתאימים
ודומים...מאוד מאוד ועוד מעט אולי יהיה ציור של חתונה והם יהיו מתחת לחופה...?כן?
[ליצירה]
חוכמתו מרובה ממעשיו..?!
לדעתי זה לא נכון, העץ עושה את שהוטל עליו ליצמוח לגדול ולשרת את האדם (או עושה המון לעומת האדם)
וחוכמה יש לו ביכלל ?! לא ניראה לי החוכמה שרואים פה
זאת חוכמתו של אלוקים(איך שהוא יצר את העץ וביכלל את הסביבה) הרי העץ לא נוצר עם צלם אלוקים
היצור היחיד בעולם שלפעמים חוכמתו מרובה ממעשיו
הוא האדם
*(או שזה לא מה שהיתכוונתה ?...אז למה היתכוונתה?)
[ליצירה]
[ליצירה]
תודה
דיוקן שלי, מתמונה כילדה, שאני ציירתי.
ובקשר לטישטוש- אני לא מאמינה שלאומנות צריכים להיות הגדרות כמו "צירתי תמונת ילדות,אז צריך להיות טשטוש"(זיכרון ישן)
[ליצירה]
מהשניים שציירת את זה אהבתי יותר
ההרים ברקע מצוירים טוב הסגנון שלך קצת פרוע (בהקשר חיובי יש לו אופי מעניין)
לדעתי העץ נראה קצת תלוש לא מתחבר לקרקע בצורה אמינה מספיק.
ציור טוב ומעניין,תמשיך להעלות..
[ליצירה]
אני קצת פוחדת בתגובה כי את יודעת מי אני
( למיקרה ושכחת תיזכור:סיגלית- שם הבובה לשעבר,קולאג -המילה הריאשונה שראיתי במילון)
יפה , מאוד יפה. גם אני חושבת שהמדבר זה חותם אלוקים כמו שאמרת
נ.ב -תודה על התגובה שלך היא עודדה אותי ובקשר לשם שלי לבנתיים הוא ישאר ככה למרות שאני שונאת אותו ובא לי לשנות אותו אבל זה יחכה למועד המתאים ...וכשתיראי אותי תגידי לי אם אני פוצית פלצנית
או שאולי ...פיצוצית
תגובות