תודות רבות לעורכת "ערוגה" שהצליחה להכניס את התמונה לאתר לאחר שאני לא הצלחתי. מדובר בחתול שהבעלים מת, הילדים מכרו את הדירה וזרקו את החתול. חתול בוגר, מסורס, *ללא ציפורניים*. היה חולה זמן רב והתעקש לשבת בכיור, שם היה קריר ונעים.
התיאור של חייו השמחים כעת מופיע ביצירה השניה שביצירה "חתול שלי יושב על המזגן". זה חתול ענק, מתרוצץ במדרגות, מתחנף לדיירים (שלא כולם אוהבים אותו) עולה במעלית ומחזר אחרי נשים צעירות (כן.)
יצירה? תמהני.
אם כתבת עליו שיר או קטע, אפשר לצרף אליו את התמונה. אבל כיצירה? אני לא רואה אומנות בצילום - יותר מדי רקע, אין מיקוד, אין שום זוית מעניינת, סתם תמונה ביתית רגילה...
אני בת :(
כדאי לך לחתוך את התמונה רק מסביב לבוני, ולשלוח מחדש. כך תהיה התמקדות בחתול, וגם זה יהיה גדול יותר... דברי גם עם מנחם או ערוגה שיכניסו בפורמט גדול יותר... דבר שלישי - אם זו לא תמונה אומנותית (שוב, אין כאן אלמנט מיוחד, זוית ייחודית, פרספקטיבה, קומפוזיציה וכו'), אולי בכ"ז כדאי לשלב את זה ביצירה אחרת על החתול?
בהצלחה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
תודות רבות לעורכת "ערוגה" שהצליחה להכניס את התמונה לאתר לאחר שאני לא הצלחתי. מדובר בחתול שהבעלים מת, הילדים מכרו את הדירה וזרקו את החתול. חתול בוגר, מסורס, *ללא ציפורניים*. היה חולה זמן רב והתעקש לשבת בכיור, שם היה קריר ונעים.
התיאור של חייו השמחים כעת מופיע ביצירה השניה שביצירה "חתול שלי יושב על המזגן". זה חתול ענק, מתרוצץ במדרגות, מתחנף לדיירים (שלא כולם אוהבים אותו) עולה במעלית ומחזר אחרי נשים צעירות (כן.)
[ליצירה]
יצירה? תמהני.
אם כתבת עליו שיר או קטע, אפשר לצרף אליו את התמונה. אבל כיצירה? אני לא רואה אומנות בצילום - יותר מדי רקע, אין מיקוד, אין שום זוית מעניינת, סתם תמונה ביתית רגילה...
[ליצירה]
אני בת :(
כדאי לך לחתוך את התמונה רק מסביב לבוני, ולשלוח מחדש. כך תהיה התמקדות בחתול, וגם זה יהיה גדול יותר... דברי גם עם מנחם או ערוגה שיכניסו בפורמט גדול יותר... דבר שלישי - אם זו לא תמונה אומנותית (שוב, אין כאן אלמנט מיוחד, זוית ייחודית, פרספקטיבה, קומפוזיציה וכו'), אולי בכ"ז כדאי לשלב את זה ביצירה אחרת על החתול?
בהצלחה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
תודה.
מישהי באתר אחד בקשה מהמשתתפים להביא שיר שאפשר להקריא ליום ההולדת השבעים של אימה. והביאו מספר יצירות וגם את זו, שמסתבר שהיא ידועה בארצות האנגלית ודי "מותָגית" ומופיעה בהדפסות על מפות וצלחות וכיו"ב. ותרגמתי לי. כי אכן זו יצירה משובבת נפש ועושה טוב על הלב.
[ליצירה]
אנחנו כבר עשינו את זה.
קראתי במאמר של ביביסי (שדבר אינם כותבים על שדרות - רק על הנקבה והדגל והאומללים) - מאמר על פלסתיני שחי בלבנון במחנה פליטים, יש לו כבר ילדים ונכדים.
וספרו שם במאמר שטען גם שביום קום המדינה היו 700000 פליטים דבר שהוא דיסאינפורמציה מובהקת - ספרו שם בין השאר שאינם מקבלים בלבנון שוםפ אזרחות ואסור להם לעבוד בשום עבודות מלבד משהו כמו פינוי זבל.
מאוד הכעיס אותי. כי המיעוטים שלנו, הארד ישראלים, צריכים לנשק את הנקבה שלהם שהעניקה להם ארץ עם יהודים, שהעניקה להם תעודות זהות ופספורטים, שהעניקה להם כמות ניכרת של העם שוחר צדק שדורש לתת להם את כל הזכויות, שהעניקה להם את מר אחמד טיבי סגן יו"ר הכנסת כמדומני.
לגבי ה-700000, אבי ז"ל בזמנו התלונן בפני "למה היו 250000 פליטים והם אומרים שיש 400000 ? הוא גם הסביר זאת שזה בגלל הגמלאות והתרומות שמקבלים, לכן הם צירפו למעמד הזה את כל מי שיכלו. וזה מקובל עלי שזה נכון כי שמעתי שכאשר יש בארץ פיגועים (כשהיו בתל אביב) היו מגיעים אנשים מכל קצוות העיר ומשליכים עצמם על הרצפה ואומרים - נפגעתי בפיגוע.
אני כתבתי לבי בי סי תחת שם בדוי ומחיתי בפניהם על שאינם אומרים שישראל נתנה פספורט ותעודת אזרחות למה שהם מכנים dislocated palestinians in Israel, וכי המספר של 700000 הוא דיסאינפורמציה. וגם כתבתי להם ביושר כך:
You are strong. Yes !
I despise you.
ומעניין שבאותו ערב אמרו בחדשות שראש ממשלת בריטניה עצמו התערב ואמר שבריטניה תומכת בזכותנו להתקיים.
היה לי אז מהפך של קריעת צעיף מהעיניים. הבנתי לי אז לתומי כי אולי מלכתחילה הבריטים הרומנטיים עם המנדט שלהם ועם לורנס איש ערב שלהם חשבו שהארץ מגיעה כולה לתושבים המוסלמים, וכי ניסו לכן בכל דרך למנוע מניצולי המחנות להגיע לכאן, ונלחמו בו. וחשבתי גם - מדוע את מפרידה בראשך את אנגליה מאירופה ? אנגליה ואירופה הן אחת, ועוד יותר מתמיד מאז שיש להם את המנהרה שלהם. וגם כמו אירופה רק נלחמו עם שאר הארצות המקיפות כל הזמן וגם היו מפסידים במלחמת העולם השניה בדיוק כמו צרפת אלמלי התערבות ארה"ב. ואין זה פלא שאנשים ברחו מאנגליה לעולם החדש כדי לבנות שם מקום יפה יותר מהארץ האנגלית הזאת. ממש נמלאתי רגש שלילי מאוד. וחשבתי לעצמי - טוב לכם שאתם מוקפים ים כמו שעזה מוקפת בחומה ושיש לכם מנהרה מתחת לים כמו שלעזה יש את המנהרות שלה ושלא תחשבו שתשמרו על התרבות שלכם, שחופי אלביון הלבנים הם כעת מחומצנים ומתחתם שחורים.
[ליצירה]
שלום ברוכה הבאה.
יפה הפיתוח של ריבוי הופעות הגשם, בטבע ובעיר האנושית. יפה השורה על המדרכה שאוספת אליה פסיעות ועלים.
אם את רוצה שלא יהיו רווחים שכאלה בין השורות אין לעשות ENTER בסוף השורות אלא SHIFT ENTER. תוכלי לראות זאת כשהיצירה נמצאת תחילה בקובץ וורד. בסוף כל שורה מסומן ה-ENTER בסימןמיוחד. צריך למחוק אותו (השורות מתחברות) ובמקומו להכניס SHIFT ENTER ויתקבל סימן אחר, של חץ מעוקל. תמיד אפשר לערוך ניסויים אם יש זמן.
כל טוב
[ליצירה]
שלום לך ארז ליטמן. מזמן לא קראתי את שיריך היפים והרומנטיים.
במיוחד אהבתי את השורות:
לֹא אֲדַמְיֵין דְּפִיקוֹת בַּדֶּלֶת
וְאֶגַּשׁ לִפְתּוֹחַ לְמַרְאֶה הַחֲשֵׁכָה
[ליצירה]
ציון עשר. נ.ב. המדד של העוני כנראה לא נראה למישהו למעלה החליטו לבצע פעולת הסחה ומהי:
"שש המלצות צוות יצחקי לגיבוש מדדי עוני נוספים, ... פורסמו הבוקר." וזה בעיתון הארץ האלקטרוני היום. הרבה מלל ושום חלוציות.
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?more=1&itemNo=955792&contrassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0
תגובות