האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
אה, אופס...
חייב לתקן את טעותי.
יש קשר בין השעיר. שכחתי את הכותרת. טיפשי מצדי.
נראה לי שהקשר הוא שהעזאזל מתקשר כמקום נורא.
מצטער על התגובה הכפולה...
[ליצירה]
מעולה!!!
* כל האפקטים של המהירות והתנועה מתלכדים יחד ומביאים את התחושה: זרימה (אמנם יש חריזה, אבל את טובה בזה. יכול להיות שאת מחפה על כך עם שורותייך הארוכות...), חזירה על המושג המנחה "אין זמן", פעולות חטופות ותיאורים חטופים הבאים ברציפות, ועוד. נפלא! *****
* סיכמתי הכל פחות או יותר בנקודה הראשונה, אך יש גם לציין לשבח את הסיום. ההשמטה של ה"זמן" והשארת ה"אין" מושלמת. אני חושב שכולם מבינים מדוע.
* הדההירה הזאת באמת מסעירה ומכניסה את הכאב בגלגולים אלימים למקומו.
תודה!
[ליצירה]
שיר נהדר.
עוד אחת מאותן יצירות חיזור שלך אחר משלימה?
קצת אבדתי בין התיאורים והרעיון, אך כתיבתך נפלאה ונותנת לכל אחד להריח את רגשותיך.
במה אברכך?
שירבו כמותך, ושיהיו שאר יצירותיך יפות כמו זו.
תודה!
[ליצירה]
איזון מדהים בכל בית. המילים שקולות כנגד המבנה. עם הדעה שלך יש לי המון במשותף, והמון לא.
אהבתי את "צבעים עזים אינם יאים למילים עדינות". לכך, למש/ל, אני מצטרף לביקורת. העדנה היא היא העוצמה. וכאן בדיוק נקודת המחלוקת שלי אתך.
מקווה שתפסת.
אהבתי.
תודה!
[ליצירה]
יפה!
המעבר המהיר בין תוהו-ובוהו של מטה לטוהר של מעלה טוב. כאילו המספרת מעבירה מבט מלמטה למעלה, ושוב חוזרת למטה, להיכן שהיא נמצאת.
לשקוע בחלומות לרגעים קצרים ומתוקים.
אפרופו חלומות, הקטע נשמע כמו אחד.
"אפילו הציפורים פה אחרות" - ציפור. חיה שיכולה להגיע לאותו מימד נפלא שם למעלה. אולי באותו מקום, לציפורים המשונות אין כנפיים?
אפשר להסכים עם זהירות שביר (בשביל ה"אלימות"), אבל אני דווקא חשבתי שהסיום עוצמתי.
תודה!
[ליצירה]
מעניין... לדמיין את מנהגיהם של אבותיי (צד אחד של משפחתי גם הוא מחסידות אירופה), ולחשוב על כך בעת בה אני סועד את סעודתי השלישית בשבת קודש.
תודה על השיתוף, והמתכון!
תגובות