אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
וואוו!
זה ציור כל כך טוב, הפלסטר על הברך של הילדה, התנוחה של רגל שמאל שלה, הדשא שעליו נמצאת העין של הדרקון, ההצצה הבלתי זהירה של הילדה, ההצללה הטובה, כרגיל. הכל פשוט כל כך יפה.
תודה.
בתש
[ליצירה]
והערבים? הם לא צריכים לקיים את ההסכמים שחתמו עליהם?
אוי, איך בכלל השמאלנים יכולים לחשוב שההתנתקות זה דבר טוב? איך???? והרי הם לא טיפשים. יש להם שכל. ברור .אז איך, איך הם יכולים לחשוב שיצא מזה משהו טוב??בחשיבה הכי צלולה שלי אני לא מצליחה למצוא שום היגיון בלהוציא מהבית כל כך הרבה אנשים ולזרוק 'תם לרחוב. וכל זה תמורת שלום- הצחקתם אותי! שלום- עם הערבים?? שלום? מילה הזויה. במיוחד בכל מה שקשור לערבים.ובמיוחד בימנו אנו.
שמואל- עכשיו עכשיו- אחרי שעל כל טענה שלך ענו לך דברים הכי הגיוניים שיש, עכשיו אני רוצה לשמוע למה אתה חושב שזה טוב.. ההתנתקות..
[ליצירה]
וואוו. באמת מרשים.בחירה מגניבה דווקא לצייר את החולצה שתלויה כאילו בחוסר חשיבות על הכיסא..
התרשמתי מאוד מכל ציורייך (זאת תגובה כוללת, על הכל)
יש לך כישרון, נצלי אותו, ואל תשכחי כמובן להודות למי שנתן לך אותו..
זה כיף לי לראות ציורים כ"כ יפים, של ילדה כ"כ צעירה.
[ליצירה]
זה החמוד מכולם!!
כי פעם ציירתי ציור מוזר,(שאני מתכוונת להכניס אותו לכאן) עם כאלה עיניים בדיוק.... ואפילו עם כזה ראש.
צלום יפה, חזקי ואמצי.
[ליצירה]
[ליצירה]
הסימני קריאה כל כך הורסים, לדעתי.
זה יכול להיות שיר ממש יפה, אולי הכי יפה שלך,
אני אגיד לך גם למה הם הורסים,
כי השיר הוא כזה רך, רגוע, מלא בשמש, הוא אמור להקרא רגוע כזה, וסימני הקריאה מוסיפים לזה פתאום ... לא יודעת איך לקרוא לזה- אולי מן התלהמות? בקיצור... מקווה שהבנת למה אני מתכוונת, ואים לא, לא נורא.
המשך לכתוב, השתדל קצת לגוון בתוכן היצירות..
בתש
[ליצירה]
ירושלמי, אתה קורא תגובות בכלל?
נראה כאילו לא קבלת בכלל את כל המגילות הארוכות שכתבתי לך.
למרות שרואים שיפור בצורת הכתיבה.
ועל זה מגיע לך יישר כח גדול.
אני לא מבינה איך עשית זאת...
[ליצירה]
או, אמרתי לך שיש לך את זה....
הנה שיר סוף סוף שהוא לא על פוליטיקה, הוא לא מתלהם, ולא נכתב בעתיד.
כל הכבוד.
באמת שיר יפה, כנראה מהתקופה שבה עוד לא רכשת לעצמך את הסגנון..., תסלח לי, את הסגנון שיש לך עכשיו...
תגובות