אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
ממממ .. כבר כתבת על זה פעם? למה זה נשמע לי מוכר? : סיגריה, בית קפה, בחורה.... לא הבנתי את הקשר של זה לעט, או את הקשר של העט לזה.. או איך שלא תרצה את זה...
ממש יפה.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
זה כ"כ יפה, זה כל כך מיוחד..
וואוו.
מזמן לא פגשתי יצירה טובה כל כך, באמת. זה לא סתם החנפה.
אהבתי, מאוד מאוד.
למרות שאנ'לא בטוחה שהבנתי, לא יודעת, חשבתי שזה כאילו משל על אלוקים, אבל אז זה הרס לי את נקודת המבט, כי הסתכלתי על זה כעל משל.
אבל זה סוג של משל, נכון?
[ליצירה]
אהה. זה לא ציור מפחיד. זה ציור יפה. כמובן שכל הציורים יפים, אבל בזה... אהבתי את המבט שלה, מבט מלא צפיה, כאילו היא מסתכלת אל מישהו, אולי בהערצה? אולי העינים הגדולות עשו את זה.
מדהים איך שאת יודעת לצייר הבעות! (או אולי גם לך זה יוצא בטעות, כמו לי? רק שלי תמיד ההבעות עצובות...) פה יפה, מחייך , האף מצויין.(איך מציירים אף?!) הפרופורציה של הפנים מעולה(עוד דבר שאני לא טובה בו..) העיניים אולי גדולות מדי, אבל זה מן הסתם בכוונה.. הצללה מצויינת. השיער טוב, מתעופף ברוח כזה. .. פרופורציות טובות. רק שלדעתי האוזן אמורה להיות קצת יותר רחוקה . והיא גם יפה.
בקיצור, ציור מושלם!
=) מוכשרת!
[ליצירה]
מוות לערבים!!!
הערבים רוצים אותנו מתים,
אם אנחנו היינו עושים להם אפילו חצי פיגוע,(לא שהיינו עושים..) כל העמים מסביב היו קופצים!
יאללה, שימותו כולם!!!!
[ליצירה]
היצירה שלך ממש טובה, לדעתי, ויש משהו בקצב שגרם לי לאהוב אותה כל כך, ובחיתוך השורות.
זאת יצירה, והיא טובה, וכל מי שפותח ת'פה שלו עליה... שיעצור, יסתכל ביצירות שלו, ואז יחזור אליך, נראה אם הוא יעז בכלל לאמר משו....
[ליצירה]
ילד רחוב? וואי . איזה יפה. כתבת את זה ממש יפה. בצורה טובה. הפזמון הכי יפה, לדעתי, כי הוא שירי כזה, אם תלחיני- זה יצא מקסים .
אהבתי מאוד.
המשיכי לכתוב
בתש
[ליצירה]
יפה מאוד. הצלחת להעביר את זה בצורה הכי טובה. העביר בי צמרמורת כשקראתי...
כמה עצוב!!!!! כמה אטימות מצד החיילים!!!!!!!!! הבובות של אולמרט!!!!!!!!!!
בצפייה לשלום. לפחות בין עצמנו, היהודים. בעצם, אני כבר לא בטוחה שהם האחים שלי...
תגובות