[ליצירה]
וואלה! צודקים
יש לי את הציור הזה כבר שנתיים ואף פעם לא שמתי לב לזה.
גם שמתי את זה פעם בפורום הארי פוטר בתפוז ואף אחד לא כתב לי את זה. פלאי פלאות!
[ליצירה]
מה הכונה השם הפוך?
וזה מוצלח מאוד! את סתם מדברת!
ואם היה אפשר באתר המעפן הזה לשים קבצים יותר ממאה קי זה אז היה אפשר לראות את זה בגדול באיכות טובה ולא כמו שזה נראה עכשיו (גם עמודים מקומיקסים שלי אני לא יכול לשים בגלל הגודל המצחיק הזה)
[ליצירה]
טל! ניתחת מצוין את מצבך!
והבעיה שלכם היא לא חוש ההומור שלכם. אלא שאתם מתייחסים לזה ברצינות, כאילו זה מופנה אליכם!
אין הבדל אם הייתי מצייר לדוגמא פסל החירות בדמות חסיד עם נר הבדלה וספר תורה או שריף במערב הפרוע בדמות חרדי שחובש מגבעת במקום כובע בוקרים ז'קא שחור ומגן דוד במקום כוכב או שהייתי מצייר תורה-מן במקום סופר-מן. אז כאן ציירתי אירגון גזעני נוסח מאה שערים. אבל זה אותו העיקרון. ככה שאין שום סיבה להתעצבן מזה כי זה לא נועד לעצבן.
[ליצירה]
לא אמור להיות בוגר
ולא טיפשי. זה סתם, ציורון. שציירתי לעצבן מרכזניקים כשהייתי במחנה קיץ של ישיבת מרכז הרב.
תליתי על דלת החדר. ואכן תוך דקות התאספו מרכזיניקים זועממים שהחלפו לעופף ולהפריח אספקלריות מאירות
[ליצירה]
בקשר לשם
גם לי מדורת השבט עושה אסיטואציות ממש גרועות (למרות שלא ראיתי. אלא דווקא בגלל זה) באמת התלבטתי אבל בסוף לחצתי אישור כי היה נראה לי שזה השם שיגרום להכי הרבה להכנס :-) ( מה לא עושים בשביל פירסום?)
[ליצירה]
החרדים לא גזענים
אבל כשאתה עושה כאילו כרזה של קבוצה גזענית בסגנון חרדי אז ככה זה נראה. זה לא קשור אם זה קיים במציאות או לא בפעם האלף! (חוץ מזה שלא חסר קיצונים בכל מחנה. אבל זה לא קשור לעניין כמו שהסברתי כבר)
תגובות