[ליצירה]
אהבתי את היופי,החריזה והעוצמה."הריקנות היא רק שלי – בינתיים? –
ולליבי טרם מצאתי את המרפא."
אני לא יודעת אם המשפט הזה מתאים כי הוא קצת מוריד בעיני את הרמה של השיר-אולי מכיוון שהוא לא מספיק מלוטש.
לעניות דעתי...
בכל אופן הצלחתי להזדהות..
יפה!
[ליצירה]
אהבתי מאד!
שיר נהדר, אהבה חזקה הזורמת לכל אורך השיר,
עם תקווה שהיום המגיע ימשיך באותה צורה.
עם האהבה אותה ידעה בעבר ואולי חלמה עליה.
מקסים!
אהבתי ותודה:
חיים
[ליצירה]
ניסוח יפהפה
האהבה היא לכולם, גם אם אנשים מנסים לשדר משהו אחר, וזה מה שניסיתי להעביר בשיר.
חיים, אהבתי מאוד את ניסוח הדברים שלך. פרדוקס כה אמיתי.
[ליצירה]
חיים היקר,
השיר כל כך יפה ומרגש. כמו תמיד, אתה מצליח להעביר את הכוונה, הרגש והמצב במספר מצומם של מילים, אשר מציעות עולם ומלואו. בהחלט תענוג, ותודה רבה.
דרינה
[ליצירה]
כמה אופטימיות וחיוביות בשיר אחד. בהחלט מעלה חיוך על הפנים. ציינת בשיר עובדות שכולנו צריכים לחלוק: ההנאה מהדברים הקטנים במקום חוויית האכזבה הטמונה בציפייה לדברים גדולים יותר. והרי לפנינו אינסוף ניסים, אם נדע להעריכם נכון. תודה רבה לך.
דרינה
[ליצירה]
מצטרפת לשבחים
בהחלט שיר יפהפה וחושני... מסכימה עם עניין הניגון, צורת השיר גם מבטאת את הקצב והמצב המתואר. כל מילה מכילה בחובה עושר בלתי נלאה של משמעויות, וכלל שמרבים בקריאת השיר, כן הן מתרבות. אהבתי את ההתחלה שמגרה להמשיך לקרוא, אהבתי את הסיום אשר מותיר את הקוראים תוהים ומנחשים. מאוד יפה. תודה רבה לך!
דרינה
[ליצירה]
יפהפה
ליאורה, שיר יפהפה. נהניתי לקרוא אותו ולהתחבר לדרך המחשבה. אני מבינה זאת לחלוטין. תיארת יפה מצב שכה רבים נתקלים בו... שיהיה כל טוב.
דרינה