יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
יצירה מינימליסטית יפה ביותר. ההקבלה שעון-שאון משתלבת מצויין בשיר, המבנה נכון, ועל אף מיעוט המילים, חווית הקריאה היא שלמה והתמונה המצטיירת ברורה ומעוררת מחשבה ואהדה בלב הקורא. הערה קטנה - לטעמי, הפסיק האחרון אחרי המשפט "מאז ששאון הלב" - מיותר. אבל זה אני והפדנטיות התחבירית שלי. מכל מקום נהנתי לקרוא שוב ושוב. חג שמח!
[ליצירה]
שיר מקסים ונוגע. לא הרבה מצליחים לגעת.
ואת הצלחת. אז תודה לך... "געגועים לחיבוקים חמים"
שולח לך מפה חיבוק חם... ואם את צריכה אוזן קשבת . אני פה...
[ליצירה]
גניבה ספרותית?!?
לא יודע, אני אישית לא רואה בזה בעיה לשלב חלקיקי שירים של אחרים, בשירים שלך. ואני בטוח שזמירה חן, משה נגר, יצחק ויינגרטן ונתן אלתרמן. שהשתמשתי בחלקיקים מהשירים שלהם בשיר הנוכחי שלי. היו מאוד שמחים לדעת שיוצרים "צעירים" משתמשים בחלקיקים מהשירים שלהם ליצירת שירים חדשים...
[ליצירה]
תהיה בטוח שהפלאפון שלה דלק כל הזמן ורק חכתה לטלפון מימך, כולי תקוה שבסוף הסכמת להמשיך את הקשר שלכם. כי ממש חבל אם לא, אני בטוח שהיא מצטערת על המעשה המטופש שעשתה ואני מקוה שאתה לא תהיה טיפש בשביל לפסול אותה על זה.
תגובות