נסיך קטן
צייר נסיכה צופה בשקיעה
צייר גם אותך אחז בידה
צייר פרח ופרפר רוקד
צייר עולם יפה יותר
צייר מה שחפץ ליבך
רחוק קרוב מציאות או הזייה
בידך המכחול הצבע והבד
רק אל תרגיש בדד
מקסים
שי
שייקוש, תודה על סדנת הציור.
בזכותך אוריה, שייקוש יצר כאן סדנת ציור, ונהניתי מאד ממה שיצא לי ובעיקר מעצם הציור.
אבל זו לא חכמה גדולה, כי כשמציירים בצבעי פחם, כמעט כל שירבוט יוצא עם אמירה.
עם זאת אוריה, אני יכולה להסכים איתך, שלעיתים הגוונים מטשטשים לנו מול העיניים ואנו רואים רק שחור, והמדהים הוא שאתה אומר כאן "אין הדבר תלוי אלא בי", כלומר אתה הוא הצייר של חייך...המצייר והמוחק,
והשחור הזה, לפחות נזכור שזה זמני, אחרת...
תודה לשניכם, יקירים,
אור ואהבה
כּנרת
אהבתי... מזכיר לי בימים שאין בהם שום טוב, וכל דבר שקורה רק מעציב יותר מהשני...
מעניין שאחד הצבעים שאני הכי אוהבת הוא שחור, אבל ני עדיין מודעת לזה שהוא גם הצבע הכי מדכא.. ועם זה אני די שמחה...
אהבתי...
העלית לי חיוך שחור...
יומעולה ושופע אור!
[ליצירה]
נסיך קטן
צייר נסיכה צופה בשקיעה
צייר גם אותך אחז בידה
צייר פרח ופרפר רוקד
צייר עולם יפה יותר
צייר מה שחפץ ליבך
רחוק קרוב מציאות או הזייה
בידך המכחול הצבע והבד
רק אל תרגיש בדד
מקסים
שי
[ליצירה]
שייקוש, תודה על סדנת הציור.
בזכותך אוריה, שייקוש יצר כאן סדנת ציור, ונהניתי מאד ממה שיצא לי ובעיקר מעצם הציור.
אבל זו לא חכמה גדולה, כי כשמציירים בצבעי פחם, כמעט כל שירבוט יוצא עם אמירה.
עם זאת אוריה, אני יכולה להסכים איתך, שלעיתים הגוונים מטשטשים לנו מול העיניים ואנו רואים רק שחור, והמדהים הוא שאתה אומר כאן "אין הדבר תלוי אלא בי", כלומר אתה הוא הצייר של חייך...המצייר והמוחק,
והשחור הזה, לפחות נזכור שזה זמני, אחרת...
תודה לשניכם, יקירים,
אור ואהבה
כּנרת
[ליצירה]
אהבתי... מזכיר לי בימים שאין בהם שום טוב, וכל דבר שקורה רק מעציב יותר מהשני...
מעניין שאחד הצבעים שאני הכי אוהבת הוא שחור, אבל ני עדיין מודעת לזה שהוא גם הצבע הכי מדכא.. ועם זה אני די שמחה...
אהבתי...
העלית לי חיוך שחור...
יומעולה ושופע אור!
[ליצירה]
אוי..=\ הרגשת ה"משומשת" הזאת כל כך פוגעת..אני מבין לדברייך..מנסה להזדהות..אבל לכי על הצד החיובי שבעניין-יש אנשים שאוהבים את החמוץ שבתפוז!והם יבואו..=]
יהיה טוב בע"ה ושתזכי לקצת יותר אושר..:-)
[ליצירה]
וואו...
חזק..אני יכול להבין בערך את המקרה..=\
אבל הגדולה בנסיך,שהיה כה תמים וטוב כלפי שניהם...
לרוב לא כך הדבר...הלוואי וכל בני האדם יהיו כמו אותו הנסיך...
תתחדשי!=][=
תודה לך!
[ליצירה]
אוי חמוד!!!!אהבתי את המבנה והמילים הפשוטות...מזדהה עם השיר וקריאתו לחופש הבחירה שלנו הילדים!=]
הצלחת להעביר את המסר בקלילות,אך בבירור!
יפה!:):)
תודה לך..
[ליצירה]
יאא...איזה תיאור מקסים...אבל אל תבכי על זה..את יכולה במקום זאת ללמוד מזה ולהתחיל את הדרך החדשה שלך!ולהתכוון כל יום וכל שעה,לבכות אל אבא בכל זמן ולשיר "ה' אחד ושמו אחד לשם ולתפארת ולתהילה..."
הלוואי ותמצאי את דרך הישר ש-ל-ך-!
תודה לך..
[ליצירה]
לפעמים האדם יותר דומם מן הדומם עצמו,נכונים דבריך...אך דברי האדם כשנשמעים,הם יותר חזקים מכל דומם אחר.."אולי ליבך הוא אבן,אבל ליבך הוא קודם כל לב..."
[ליצירה]
המבט נישא אל ראש צוקים..מתוך העמק,בין ההרים הוא עומד ומסתכל למעלה,גבוה..
תודה רבה =]
[ליצירה]
[ליצירה]
אני חושב שהאינסוף של כל אדם הוא שונה,ומביא לו את הדבר הכי מושלם שלו עצמו,בין אם זה כמיהה כמו שכתבת או חיבור אמיתי ושלם,וכל זה רק כשתגיע לאינסוף האמיתי...שלא כל אדם יודע מהו..[אני מקווה שפירשתי נכון את מאמריך..ככה היה נראה לי..] ולכן כשאתה אומר אינסוף,שלך זה כל כך נראה פשוט,אדם אחר לא יוכל לפרש את מה שתגיד,אלא יחשוב על דבר אחר ולא ברור-שזהו האינסוף הלא ממש ברור ואמיתי שלו..
שנזכה לראות את הסוף הטוב שבחיים וכל אדם יראה את האור שבסוף ויבין את המשמעות האמיתית של האינסוף..=]
תודה לך...
[ליצירה]
אכן שיר מדהים,מצטרף לאחרים שקדמו אותי..
האהבה טומנת בחובה הכל!כאב,שמחה,עצב,אושר,ועוד ועוד...ולאהוב מביא לאדם את כל אשר הוא לא יודע עדיין...למשל ללמוד מהו כאב כשהאהוב עוזב..או ללמוד מהו אושר אמיתי בנשיקה הראשונה..ללמוד מהשתיקות את כל מה שלא למדת מהדיבור,ומהקסם שבמבט אוהב תלמדי על חייך יותר ממה שידעת..
כל כך תודה על שיר מקסים שלימד איך לאהוב באמת..=]
תגובות