[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
בס"ד
הפיגועים - לא ישברונו!
כי הארץ - היא שלנו!
כל משחית - ומחבל,
יגורש - או יתחסל!
כי אותנו - לא ישבורו!
מארצנו - לא נברחה!
נתנה לנו - הקדוש בורוך הוא.
לגויים - היא לא נמסרה!
מי אשר שלום יחפוצה,
בזכותינו זאת יכיר!
הדורש וויתור על ארץ
ידחפנו עד הקיר!
אל תיראו בני הגבורה
עוד יכון שלום בארץ
שלום אמת נצחי יכונה
עת ישתוקו כל בני פרץ!
[ליצירה]
בס"ד
אכן רעיון מעניין ויפה.
כמו כמה מהמגיבים אני לא מסתדר עם הרעיון שהקב"ה הוא כללות הכל ואןם אנו משיגים את מציאות הכל אנו משיגים את הציאות הקב"ה משתי סיבות.
א. ה' הוא הרבה מעבר ל"הכל" זוהי הגדרה מאוד מצומצמת בשבילו. תכלס, כל הגדרה היא מצומצמת בשבילו אם היא נוצרה בשכלינו המוגבל (סליחה, אנושות, לא התכוונתי לפגוע)
ב. גם את הכל אנחנו לא משיגים ואפילו לא מסוגלים להשיג. אולי אנחנון מסוגלים להשיג בשלמות כמה רבדים בודדים במציאות וגם מזה אנחנו עוד רחוקים מאוד.
גם מה שפשוש פילון אמר לא מסתדר עם אני הקטנטן.
הרעיון שאם אנחנו מסוגלים לחשוב על משהו סימן שבאיזושהיא צורה הוא קיים בהחלט מתקבל על הדעת ואף מחוייב לדעתי, אבל ברור לגמרי שכשאנחנו חושבים\אומרים\מרגישים וכדומה על\את הקב"ה אין אנחנו יודעים בכלל על מה אנחנו מדברים\מרגישים וכו' וזוהי רק תמונה מצומצמת וכלומים ביותר שלו. כך שמזה אי אפשר להוכיח אלא את מציאות העולם...
ושבת שלום לכולם.
[ליצירה]
בס"ד
דווקא נראה לי שהכתיבה צריכה לבוא מתוך ערפול מסויים של המודעות (אח"כ אפשר להתבונן בדברים מתוך מודעות) כך שאני מסכים עם הדעה. אבל עצם זה שכתבת אותה גורם לנו להיות מודעים לזה ופוגע ביכולת ליצור, לא? אני מקווה שלא...
[ליצירה]
מעניין. בדרך כלל אנשים רואים אותך פחות טוב ממה שאתה ולא כדאי להיות מושפעים מהם. פה דווקא בזכות המבט החיצוני את מגלה את הטוב שבך.
יותר גבוהה? זה ממש מבט קסם...
[ליצירה]
בס"ד
טוב, אחרי שביררתי את המושגים שלך, (הומופוביה וכו')
כוונתך שאין כל סטייה בשיר אלא שמתוך שנאת הומופוביה הכנסת בו ביטויים הומוארוטיים?! לא מוגזם קצת?
השיר יפה, הוא מבוטא יפה, לא "מסריח" מסטיה כמו דברים שקיימים (לא דווקא פה באתר) ואם יש בו רמיזה שכזו זה חבל אבל לא מקלקל את השיר ככלל.
נ.ב. עם כל הדיבורים על סינונים אולי כדאי שאחד העורכים יגזום פה כמה ענפים דוקרניים...
[ליצירה]
נפלא!
(בשביל הרצף, אם כי זה נכון מאוד)
ואיך שהיא מביטה מאחורי הגזע, זה נותן הרגשה שהיא מסתכלת אל מי שבא לעזור לה, להיטיב לה. ומאחר שהיא מסתכלת אל המתבונן בציור זה מעמיד אותו בסיטואציה, ממש נחמד...
תגובות