[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
מעניין. לא בוכה כי יש טמבל חדש, אבל מאוהבת עדיין בטמבל הישן, שאמנם קורא לה מדהימה אבל ככל הנראה לא אוהב אותה, ובכל זאת הטמבל החדש עוזר כדי לא לבכות...
[ליצירה]
ויש אומרים, אמר להם הקב"ה אף על פי כן יבוא,
אלא שראה הקב"ה שאם בא עתה רוגמין אותו באבנים ואמר: עדיין אינם מוכנים לו.
("אתם פנאטים משיחיים! רוצים מדינת הלכה! אתם רוצים להפוך את המדינה לאיראן!")
[ליצירה]
זה מתחבר לי לכל מיני נסיונות לשפר את המצב, וכל מיני מחשבות על הנה, זה הפתרון לכל בעיותיי! שתמיד נגמרים כמו בסיפור הזה, בהבנה שזה ממש לא עזר. רק שבמציאות לא נהיים יותר יפים גם בעיני אחרים.
אה, כן. בהתחלה חשבתי שזה פירסינג, אח"כ איזה ניתוח פלסטי. אחרי שקראתי את התגובות אני לא בטוח שהבנתי מזה בכלל משהו. תודה בכל אופן.
[ליצירה]
האמת שאם היא לא היתה מכשפה הציור היה נראה לי ראלי כואב ומזעזע עד מאוד, טוב שהיא מכשפה, אני אוהב סופים טובים.
במחשבה שניה, אולי בכל זאת זה מה שהיא רוצה לעשות?!?!?!?!?!?!?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ליצירה]
בס"ד
אסף, השורה האחרונה היא בסגנון ביאליקי (כלומר בהגיה אשכנזית) כמו שדיקלוש אמרה. ורציתי לכתוב עוד בית על איך שאיש עני וטוב לב אוסף את החרוז אל ביתו ומטפל בו ולא צלח בידי. בינתיים אני רואה שאתם עושים את זה טוב ממני.
תגובות