כשהתמונה לא יצאה כמו שרציתי (זאת התוצאה) אז הסתכלתי על התמונה איך שהיא עכשיו ומה שהיה לי בראש זה ספינת ברושים בלב ים של מדבר. אבל הלכתי על הכותרת שבחרתי לתמונה הראשונה שרציתי
[ליצירה]
כניסה אל כפר הריף או תענכים.
אין לזה חשיבות גדולה היכן שזה .
החשיבות של הצילום טמונה בחיי הברושים המובילים אל חיי אדם.
תודה לך, יצירה יפה מאד.
חיים
[ליצירה]
כשהתמונה לא יצאה כמו שרציתי (זאת התוצאה) אז הסתכלתי על התמונה איך שהיא עכשיו ומה שהיה לי בראש זה ספינת ברושים בלב ים של מדבר. אבל הלכתי על הכותרת שבחרתי לתמונה הראשונה שרציתי
[ליצירה]
כתבתי את זה בפורום פעם. הבעיה בארץ זה שלהיות יהודי זה להיות ישראלי ולכן כל חילוני בארץ לא צריך לעשות מאמץ להיות יהודי גם רוסי גוי לא צריך לעשות הרבה כדי להיות יהודי.
בחו"ל כדי להיות יהודי אתה צריך להשקיע, מה שנותן יותר קשר לעם היהודי, יש קהילה יש בית כנסת יש חינוך יהודי וזה גם למי שאינו דתי. זה חסר בארץ.
[ליצירה]
הציור יפה, רק קטע קטן הפריע לי האצבע (זאת שעל יד האגודל) חסר קצת נופח היא נראה דו מימדית אולי עוד קצת הצללה היה עושה את האפקט ואז זה היה מושלם.
[ליצירה]
הנזק הבל יתוקן הוא לא בהקמת החממות מחדש אלא בהרבה סחורות שאבדו שאיבדו יחד איתם לקוחות ואמנם מצע מנותק הצליחו להעביר ברובו שאר הדברים שגדלו בקרקע גדלו בקרקע מאד מסוימת וזאת קרקע חדשה שלא נדבר על האקלים השונה מהים לבין שאר הנגב המערבי
תגובות