כשהתמונה לא יצאה כמו שרציתי (זאת התוצאה) אז הסתכלתי על התמונה איך שהיא עכשיו ומה שהיה לי בראש זה ספינת ברושים בלב ים של מדבר. אבל הלכתי על הכותרת שבחרתי לתמונה הראשונה שרציתי
[ליצירה]
כניסה אל כפר הריף או תענכים.
אין לזה חשיבות גדולה היכן שזה .
החשיבות של הצילום טמונה בחיי הברושים המובילים אל חיי אדם.
תודה לך, יצירה יפה מאד.
חיים
[ליצירה]
כשהתמונה לא יצאה כמו שרציתי (זאת התוצאה) אז הסתכלתי על התמונה איך שהיא עכשיו ומה שהיה לי בראש זה ספינת ברושים בלב ים של מדבר. אבל הלכתי על הכותרת שבחרתי לתמונה הראשונה שרציתי
[ליצירה]
בלעם בן בעור לרעה נתכווין
כשכם סך הכל רצה לו בן(אני לא מצדיק אותו)
את שכם הרגו בערמה
שמעון ולוי רבי המזימה
אך לבלעם ארב לא אחר
מפנחס הוא אליהו, שמו האחר
לפחות כך מופיע במדרש
מעופפים בשמים עד המפגש
בו מוציא הכהן את חרבו
על מי שהיה בועל אתונו
ועד כאן שיעור תנ"ך
ותודה לך, השיר המוצלח
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
קראתי את היצירה כל כך הרבה פעמים החל מלפני כל כך הרבה זמן שדי מגיע שאני אגיב מדובר פה באחת היצירות של אחד היוצרים היותר טובים שיש בכללית בכלל ובצורה בפרט (ממזי מקווה שלא החנפתי יותר מדי- מת עליך [בשאיפה שלא])
[ליצירה]
לתמי
ברור שאם לא היית מכירה את הסיפור לא היית מבינה, אבל גם אם היית מכירה את הסיפור והכותרת הייתה שונה גם לא בטוח היית מבינה ולכן זה נכתב בדיוק בצורה שזה נכתב וככה גם הבנת.
נחמד.
[ליצירה]
תמונה היא כמו מילה שפורסמה שלא ניתן להשיבה. אפשר להגיד שהדברים הוצאו מהקשרם אך אין לדיין אלא מה שעיניו רואות. אז תעשי רושם טוב מוציאים אותך לאור...
[ליצירה]
מוזר לדבר בלשון נקבה למי שלא רגיל לזה ולכן כנראה שגם אני לא אומר אני מתגעגעת בדרך כלל אם זה אומר זה יהיה מתגעגע אצלך זה נראה לי הפוך. בכל אופן זה לא מתיישב
[ליצירה]
[ליצירה]
what do you mean?
did you read Harry Potter?
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
תגובות