[ליצירה]
שולח גיל גילי
ההודעה תגיד מה הסיפור שלך עם יפעת?? מה היא עשתה לך אה? "בלונדינית"
תקרא לאחותך הצולעת הבנת יא הומו!
נשלח מעמוד היוצר
תאריך 5/9/2005 12:57:48
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
תודה לך שי.
לגבי חיתוך השורות כל אחד וטעמו האסתטי, בכוונה סידרתי כך את השורות שלכל מילה בודדה תהיה לה המשמעות שלה בלבד ללא קונטקסט לטקסט בלבד.
[ליצירה]
אם כך איתמר המשך להיות חיל של שוקולד ונקווה שתשוב בשלום.
18 שנה היינו ברצועה ללא צורך, צבא כובש על אדמה זרה, צבא שפלש למלחמה שטותית, צבא שהשאיר כמה חברים שלי שם במלחמה מטומטמת, צבא שכיום במילואים מגיע למחסומים ולשטחים ועושה את המוות לאוכלוסיה אזרחית, צבא שיודע לחסל ילדה בת 13 ולוודאות את המוות שלה,צבא שיורה כדורי גומי בראש של ילדים קטנים...צבא שאתם כל כך גאים בו, צבא שהורס תמימות ומוסריות כשהוא נותן לצוציקים בני 18 לשחק בשוטרים וגנבים...
אבל היי...כל עוד שאתה פשיסט(או את כנפי שחר) הכול מותר הכול שריר הכול נהיר הכול טהור....ולא לשכוח שמשורה משחרר רק המוות...
וכעת דיסלקטים לא הגיע הזמן שתגיבו ליצירה עצמה?
[ליצירה]
כנפי שחר יקרה(והפעם אני מקווה שלא טעיתי במגדר)
אוסקר ווילד הגדיר פעם את המילה ציניות כתחליף לנימוסין.
לא ציניות ומרירות הביאו את המערכון הזה אלא 3 ליטר של קילקיני(מה לעשות...סטודנט..אין תקציב)ואיני חושב שהמרירות יצרה כאן את הכתיבה אלא המאבק של שנינות ביני לבין השליח לוציפר.
לוציפר הוא כמובן דמות בדיונית שהכנסיה הקתולית השתמשה בו כנגד הרפורמציה של לותר, רפורמציה שדרשה חזרה אל מקורות הספר ושלכל אחד מותר לקרוא לעומת הקתוליות שדרשה בלעדיות על הכתב(ראי מהפכת הדפוס של גוטנברג)לכן לוציפר (ה"אנטי כרייסט) שמשמעות שמו הוא "מביא האור" או אם תרצי בעברית " מאיר" הושלך מגן העדן אל האופל...דומה למה שהיונים כתבו על פרומתיאוס, איליכך היצירה הזאת היא בעצם דיבור שלי עם עצמי מעין מונולוג.
אנצל את הבמה הפומבית הזאת ואתנצל על תגובתי אליך בבחינת הליכה לקנוסה ובחוסר הבטחה שלא אחזור לסורי
שלך
מאיר פרידמן.
נ.ב
מהיכן היה לך את העצבים לקרוא את כל הדף?
אפילו אני הייתי מתייאש באמצע.
תגובות