[ליצירה]
ראשית דילן אינו בשלהי הקרירה שלו...להזכירך TIME OUT OF MIND האלבום של 97 זכה ב5 פרסי גראמי
בשנת 2000 השיר שלו זכה באוסקר...ועד כאן לגבי צימרמן..
אני חושב שמעולם לא התבטאתי כך..אולם אני ממש אוהב את התרגום שעשיתי...למרות שאני בטוח שיונתן גפן היה מתרגם זאת יותר טוב..
פשוט צורם באוזני השימוש באלוהים למטרות שייתכן והוא אינו שותף אליהם כפי שאתה יכול לראות בעקיצה שדילן כתב
"In a many dark hour
I´ve been thinkin´ about this
That Jesus Christ
Was betrayed by a kiss
But I can´t think for you
You´ll have to decide
Whether Judas Iscariot
Had God on his side"
[ליצירה]
האמנם ליאורה?
זה אינו מסתיים ב"והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה"
הם פשוט נסעו לפני שהספקתי לדבר איתם אישית.
ודווקא אני לא חושב שהם זוג טיפשי, הם פשוט ראו יותר מידי סרטים בשחור לבן
מצד שני האהבה איננה טיפשית במהותה?
[ליצירה]
אבל שכחת את ירושלים שמחוץ לחומות,זו ירושלים האמיתית, הבוהמית,האוהבת,האומנותית...לא האבן שבחומה,נחל קדרון,גיא בן הינום, הסימנטק, גן הפעמון, קולנוע סמדר,בית קפה תמול שלשום,הפאבים רוזה, בלו הול, מייקס' פלייס....
כשיבוא המשיח(אם יבוא..בנינו..למה לו?) נראה לי שקודם יקפוץ למחנה יהודה או שיזמין חומוס בפינתי.
[ליצירה]
סחה על האומץ.
מה שכן,דוד שילם על טעותו באופן מטורף,משהו שגם אם היו משלמים לי מיליונים(מיליונים לא,מיליארדים-אולי)לא הייתי מתחלף איתו.
לכל דור יש את האוריה שלו.
[ליצירה]
יפההההההההה
עלית על זה..
האמת היא שרציתי לכתוב משהו בסגנון ואז עברתי למשהו יותר מקורי תחושתי..את מה שאני חוויתי מאותה ילדה קטנה בים אי השפיות ששם..
תמיד אולם תמיד..לא אשכח אותה..
את בסיידדדדרררררררררררר
[ליצירה]
זה בסדר י.נ(יוסף נפתלי)אני אוהב לחשוף את הצביעות של האנשים(נכנה זאת הובי)מה חבל שאסור ולא מוסרי לפרסם את התגובות האישיות שקיבלתי מאנשים שחושבים כמוני ופשוט מפחדים להיחשף...אבל היי...מי מתלונן?
שלך
מאיר המחרטט אותיות וירטואליות על המסך)
תגובות